Michiel Nooter

 

 

Acteur Michiel Nooter studeerde in 1991 af aan de Toneelschool in Arnhem. Sindsdien speelde hij regelmatig bij theatergezelschap Keesen&Co onder regie van Willibrord Keesen in toneelstukken als: Naar Belgrado!, Troilus & Cressida, Hoe komt het kalf bij zijn maat en Door jou. Bij gezelschap Golden Palace speelde hij  in stukken als: Mannenschool, Snowbirds en Contact (regie: Ingrid Kuijpers) en bij Het Grote Hoofd in Schlemiel, De Getemde Feeks en This Lime Tree Bower (regie: Annie van Hoof). Tevens speelde hij in de vrije productie De Koning van Katoren (naar Jan Terlouw, regie: Peter de Baan) en bij het Nationale Toneel in de voorstelling Democraten (regie Peter de Baan).

Op televisie speelde hij (gast)rollen in series als: het satirische sketchprogramma Wat Als? (RTL4), Gooische Vrouwen (RTL4), Unit 13 (VARA), Blauw Blauw (RTL4), Linda & Harrie (KRO), Zebra (NCRV) en Luifel & Luifel (SBS6) en in de internationale telefilms Little Riders (DISNEY) en Only Love (CBS).
Hij was tevens te zien in de speelfilms: Gooische Vrouwen (Will Koopman), Alles is Liefde (Joram Lürssen), Wild Romance, Lek en All Stars (Jean van de Velde), Ongenade en De Peck & Vedermethode (Ramón Gieling).

Naast zijn werkzaamheden als acteur gaf Michiel les op de NTK Theaterschool en geeft hij trainingen bij Kemna Casting, theatergroep Suburbia en EN-act en deed hij de spelregie van een aantal afleveringen van de tv serie Kinderen geen Bezwaar (VARA).
Komende zomer speelt hij de rol van Frank in Het geheugen van water, een komedie geregisseerd door Antoine Uitdehaag, die exclusief te zien zal zijn in DeLaMar Theater.
© Mover Shaker
 
 
 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Kwartaalbrochure

Vul hier je gegevens in en ontvang ieder kwartaal onze brochure.

Vergaderen in Amsterdam

Op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie?

Nieuws

--%>