Bewonersactie

Deze actie is helaas afgelopen. 

De hele maand februari voordelig naar DeLaMar? Dat kan met het speciale bonnenboekje! Een cadeautje voor alle Amsterdammers namens ons, de stad en alle culturele instellingen. Maak kennis met het prachtige, grappige, ontroerende en spectaculaire theateraanbod voor jong en oud. Bij aankoop van één kaartje krijg je deze maand het tweede kaartje helemaal gratis*. Wie neem jij mee?

Hoe werkt het?
Kies in onderstaand overzicht een voorstelling en klik op 'Bestel kaarten'. Voer de actiecode in die je op de achterkant van de DeLaMar bon in het bonnenboekje kunt vinden (Heb je deze niet via de post gekregen? Download hem dan hier). Selecteer vervolgens je stoel en kies voor de kaartsoort 1+1 gratis. Herhaal de laatste stap. Je hebt nu twee kaartjes voor de prijs van één in je winkelmandje zitten.  Wil je meer info over een voorstelling? Klik dan op de titel. Maar let op: de 1+1 actiekaarten kunnen uitsluitend via deze pagina aangeschaft worden.

 * Bekijk de actievoorwaarden onderaan deze pagina. Er zijn per voorstelling een maximum aantal tickets beschikbaar, dus OP = OP.  Rolstoelplaatsen alleen telefonisch te boeken via 020-220 01 10 (bekijk openingstijden).

Actievoorwaarden
  • Dit aanbod is te boeken t/m 28 februari 2023;
  • Alleen inzetbaar bij aankoop van twee tickets per voorstelling;
  • Alleen geldig op de voorstellingen en bijbehorende data in februari die op deze pagina te zien zijn;
  • De korting wordt berekend over de kaartprijs exclusief €3,50 orderkosten;
  • Niet te gebruiken in combinatie met andere aanbiedingen;
  • DeLaMar behoudt zich het recht de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen;
  • Op reeds gemaakte reserveringen wordt geen restitutie verleend;
  • Er zijn per voorstelling een maximum aantal tickets beschikbaar, dus OP = OP.

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
/5
accepteer marketingcookies
om de video te kunnen bekijken.