NIEUWS (1)

Het laatste nieuws

Pierre Bokma over zijn rol in Aquarium

Header Aquarium

Pierre Bokma speelt de rol van Rudi in de inktzwarte komedie Aquarium van Nathan Vecht. Een voorstelling over privacy én relationele spanningen. Bokma’s personage doet ‘iets’ bij de inlichtingendienst en ontpopt zich als een man met vele, ondoorgrondelijke gezichten. ‘Rudi, is een kameleon’, vertelt Bokma, ‘een man die zich in het zicht kan verstoppen en ongemerkt ineens van standpunt kan veranderen.’ Met dat gedrag maakt Rudi het zijn nieuwe buren knap lastig.

0 Reacties

Multi-talent Alex Klaasen theaters in met revue 2.0

Header_3_Showponies

Typetjes bedenken en sketches schrijven doet Alex Klaasen vaak op de vide in de bar van het Hoxton Hotel aan de Herengracht, met onder zich een constante stroom aan Amsterdammers en toeristen die iets komen drinken of eten. Hij heeft geen last van kletsende mensen als hij bezig is met sketches en scenes. Het hoeft voor hem niet stil te zijn om ze goed te krijgen, wel herschrijft hij ze heel vaak.

0 Reacties

Jongeren spelen ouderen in toneelversie van ‘geheim’ dagboek

Slider 3 Hendrik Groen

Eerst was het boek al een succes, daarna werd de tv-serie een publiekstrekker. Nu is er ook het toneelstuk over het geheime dagboek van Hendrik Groen: een voorstelling met een extra dimensie omdat jongeren gestalte geven aan de senioren uit het dagboek. Hoofdrolspeler Beau Schneider: ''De lach en de traan in dit verhaal zijn voor alle generaties herkenbaar.’’

0 Reacties

Showponies sneak preview

4

Wat moet je je precies voorstellen bij een feelgood-revue genaamd Showponies, waarin Alex Klaasen op zoek gaat naar zijn identiteit? In ieder geval hilarische sketches, catchy liedjes en hysterische typetjes, zo bleek maandag 12 februari tijdens een sneak preview. De voorstelling is vanaf half maart te zien in het DeLaMar Theater, maar de voorpret kan alvast beginnen!

0 Reacties