NIEUWS (1)

Het laatste nieuws

DeLaMar start met studentenkorting bij zomerkomedie Geen paniek!

geenpaniek_header

Bij het DeLaMar Theater in Amsterdam geldt vanaf morgen een studentenkorting op toegangskaarten voor alle voorstellingen. Studenten krijgen op vertoon van een collegepas een last-minute korting van 50%. De korting geldt vanaf de eerste voorstelling van de zomerkomedie Geen paniek! op 15 juni met o.a. Tjitske Reidinga. Kaarten zijn dan al vanaf €6,25 verkrijgbaar.

0 Reacties

Johan Kaart Prijs voor Bianca Krijgsman en Plien van Bennekom

slider_plienbianca

Bianca Krijgsman en Plien van Bennekom ontvangen de Johan Kaart Prijs voor het seizoen 2016/2017. Dat heeft de jury vandaag bekendgemaakt. Ze krijgen de prijs voor hun rollen in In de ban van Broadway (Krijgsman) en Slippers (Van Bennekom en Krijgsman). De prijsuitreiking vindt plaats op maandag 10 juli in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

0 Reacties

Nieuwe, structurele samenwerking Stage Entertainment en DeLaMar Theater

gevel DEZE GEBRUIKEN

De directies van het DeLaMar Theater en Stage Entertainment Nederland hebben vandaag bekend gemaakt ten aanzien van de programmering intensiever te gaan samenwerken. De wens van de directie van het DeLaMar Theater is dat Stage Entertainment Nederland vanaf nu de verantwoordelijkheid op zich neemt om de rechten te verwerven op bijzondere en onderscheidende producties die internationaal als vernieuwend worden gezien en tot hitshows zijn uitgegroeid op Broadway en het Londense West End. Onder leiding van Albert Verlinde zullen deze spraakmakende internationale titels in Nederland worden geproduceerd voor de grote zaal van het DeLaMar.

0 Reacties

Margreet Wieringa nieuwe directeur DeLaMar Theater

gevel DEZE GEBRUIKEN

Margreet Wieringa wordt per 6 september aanstaande de nieuwe directeur van het DeLaMar Theater in Amsterdam. Wieringa is momenteel directeur van Schouwburg Odeon en Theater De Spiegel in Zwolle. Zij volgt de huidig directeur van het DeLaMar, Edwin van Balken, op die begin dit jaar zijn vertrek aankondigde.

0 Reacties