NIEUWS (1)

Het laatste nieuws

Te verder - Journalistiek theater in DeLaMar

Header Te Verder Extra

Programmamakers Paul van Liempt, Rob Muntz en Paul Jan van de Wint slaan de handen ineen en maken samen een unieke driedelige serie theatertalkshows exclusief in het DeLaMar Theater. Te verder – Journalistiek theater is op 5 oktober, 9 november en 6 december in de Diner Foyer te zien.

0 Reacties

Startschot repetities De man van je leven

Header_nieuwsbericht_1

In Grand Café DeLaMar werd op maandag 21 augustus het startschot gegeven voor de repetities van de nieuwe komedie De man van je leven. In aanwezigheid van schrijver Arthur Japin, de acteurs, regisseur Gijs de Lange, Joop & Janine van den Ende en andere genodigden werd het script gelezen en werd het decor- en kostuumontwerp bekeken.

0 Reacties

Paradevoorstellingen Paradijsvogel en Lijf te zien in DeLaMar

Header De Parade

Op 11 en 12 september 2017 zijn de Paradevoorstelling Paradijsvogel van Toneelgroep Oostpool en de voorstelling Lijf van 155 & Cookachoo i.s.m. Dox te zien in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Onder de noemer Parade@DeLaMar worden deze bejubelde voorstellingen na het rondreizende theaterfestival nog een keer in de spotlights gezet. Voor iedereen die de Parade moet missen of er geen genoeg van kan krijgen. Tickets voor Parade@DeLaMar zijn hier te koop.


0 Reacties

De theatereditie van Arthur Japin, De man van je leven is verschenen

Header_demanvanjeleven_2

De theatereditie van De man van je leven, de bestseller van Arthur Japin, is vandaag verschenen bij De Arbeiderspers. Deze speciale uitgave verschijnt ter ere van het gelijknamige toneelstuk dat vanaf 5 oktober te zien is in het DeLaMar Theater te Amsterdam.

0 Reacties

DeLaMar directeur Edwin van Balken naar Theateralliantie

gevel DEZE GEBRUIKEN

Edwin van Balken, tot eind juli nog directeur van DeLaMar Theater en DeLaMar Producties, is de nieuwe directeur (ad interim) van de Theateralliantie. Een aantal Nederlandse theaters heeft zich geschaard achter de Stichting Theateralliantie, die het voortouw neemt om samen met theaterproducenten en gezelschappen voorstellingen te produceren, of daartoe specifieke opdrachten te geven. Voortaan zullen deze theaters zelf de totstandkoming van nieuwe voorstellingen organiseren en zo actief een rol spelen in het theateraanbod. 


0 Reacties