NIEUWS (1)

Het laatste nieuws

De theatereditie van Arthur Japin, De man van je leven is verschenen

Header_demanvanjeleven_2

De theatereditie van De man van je leven, de bestseller van Arthur Japin, is vandaag verschenen bij De Arbeiderspers. Deze speciale uitgave verschijnt ter ere van het gelijknamige toneelstuk dat vanaf 5 oktober te zien is in het DeLaMar Theater te Amsterdam.

0 Reacties

DeLaMar directeur Edwin van Balken naar Theateralliantie

gevel DEZE GEBRUIKEN

Edwin van Balken, tot eind juli nog directeur van DeLaMar Theater en DeLaMar Producties, is de nieuwe directeur (ad interim) van de Theateralliantie. Een aantal Nederlandse theaters heeft zich geschaard achter de Stichting Theateralliantie, die het voortouw neemt om samen met theaterproducenten en gezelschappen voorstellingen te produceren, of daartoe specifieke opdrachten te geven. Voortaan zullen deze theaters zelf de totstandkoming van nieuwe voorstellingen organiseren en zo actief een rol spelen in het theateraanbod. 


0 Reacties

Publieksfavoriet 'Geen paniek!' langer te zien in DeLaMar

geenpaniek_header

De zesde zomerkomedie van het DeLaMar Theater Geen paniek! blijkt de grootste favoriet van het publiek tot nu toe. Niet eerder sinds het ontstaan van deze theatertraditie in 2012 ontving het theater zoveel enthousiaste reacties van het publiek. De eerste 6 speelweken zijn dan ook veel sneller zo goed als uitverkocht dan aanvankelijk bedacht. Daarom is besloten vanaf vandaag extra voorstellingen van Geen paniek! in verkoop te nemen. Na een korte break is de populaire zomerkomedie vanaf 17 augustus weer te zien in het DeLaMar Theater. Vanaf eind september maakt Geen paniek! ook een korte tournee langs vier theaters in Nederland.

0 Reacties

DeLaMar start met studentenkorting bij zomerkomedie Geen paniek!

geenpaniek_header

Bij het DeLaMar Theater in Amsterdam geldt vanaf morgen een studentenkorting op toegangskaarten voor alle voorstellingen. Studenten krijgen op vertoon van een collegepas een last-minute korting van 50%. De korting geldt vanaf de eerste voorstelling van de zomerkomedie Geen paniek! op 15 juni met o.a. Tjitske Reidinga. Kaarten zijn dan al vanaf €6,25 verkrijgbaar.

1 Reacties