NIEUWS (1)

Het laatste nieuws

Meeste Musical Award nominaties voor Fiddler on the Roof

slider_DM

Met negen nominaties de grootste kanshebber op Musical Awards Gala 2018

Gisteren maakte de Stichting Musical Awards bekend dat Fiddler on the Roof met acht nominaties van de vakjury plus één voor de publieksprijs, de meest genomineerde musical is op het Musical Awards Gala 2018. De uitvoering van deze musicalklassieker, met Thomas Acda in de hoofdrol van Tevye, werd eerder al door de gehele Nederlandse pers beloond met unaniem lovende recensies en vier sterren.

 

0 Reacties

Leesvoorstelling door Alex Klaasen over zijn nieuwe revue Showponies

Slider_Blog_alexklaasen

Bij onze buren in Klein Bellevue deed Alex Klaasen afgelopen woensdag en donderdag iets bijzonders: met alleen wat tafels, stoelen en een piano probeerde hij de teksten en muziek uit voor zijn nieuwe revue Showponies. Tijdens het prilste en meest kwetsbare moment in het maakproces van een theatervoorstelling, trad Alex samen met een paar van zijn Showponies collega’s naar buiten en presenteerde zich aan het publiek.

0 Reacties

Waardenberg en De Jong & dames Toren C naar DeLaMar Theater

Waardenberg en De Jong & dames Toren C _ Header

Rotterdams feest van de humor nu wegens succes ook te zien in Amsterdam

Goed nieuws voor Amsterdamse liefhebbers van cabaret en absurdistische komedie. De jubileumvoorstelling van het Luxor Theater Rotterdam zal wegens succes ook te zien zijn in het Amsterdamse DeLaMar Theater. De kaarten voor de voorstellingen in het Luxor Theater gaan hard en buiten Rotterdam is deze gelegenheidsvoorstelling alleen in Amsterdam te zien. De Rotterdamse Waardenberg en De Jong speelden al een thuiswedstrijd maar nu kunnen ook de dames van Toren C tijdens de succesverlening schitteren in eigen stad.


0 Reacties

Te verder - Journalistiek theater in DeLaMar

Header Te Verder Extra

Programmamakers Paul van Liempt, Rob Muntz en Paul Jan van de Wint slaan de handen ineen en maken samen een unieke driedelige serie theatertalkshows exclusief in het DeLaMar Theater. Te verder – Journalistiek theater is op 5 oktober, 9 november en 6 december in de Diner Foyer te zien.

0 Reacties

Startschot repetities De man van je leven

Header_nieuwsbericht_1

In Grand Café DeLaMar werd op maandag 21 augustus het startschot gegeven voor de repetities van de nieuwe komedie De man van je leven. In aanwezigheid van schrijver Arthur Japin, de acteurs, regisseur Gijs de Lange, Joop & Janine van den Ende en andere genodigden werd het script gelezen en werd het decor- en kostuumontwerp bekeken.

0 Reacties