blog3

Beeld Freek de Jonge onthuld in DeLaMar Theater

Ter ere van de 70ste verjaardag van cabaretier Freek de Jonge, is op donderdag 11 december in het DeLaMar Theater in Amsterdam een beeld van deze grote Nederlandse artiest onthuld. LEES MEER.


De bronzen beeltenis werd in opdracht van de VandenEnde Foundation vervaardigd door beeldhouwer Don Englander. Het DeLaMar Theater spreekt hiermee zijn waardering uit voor de bijdrage die Freek de Jonge heeft geleverd aan het Nederlandse theater in het algemeen en die aan de historie van het DeLaMar Theater in het bijzonder. De beeltenis is geplaatst boven in de Royal Foyer van het DeLaMar Theater.

Blog1

Blog2

Freek de Jonge staat vanaf 15 december in het DeLaMar Theater met zijn nieuwe programma Als je me nu nog niet kent, dat met veel sterren werd gewaardeerd door de Nederlandse pers. 

Freek_affiche

VandenEnde Foundation

De VandenEnde Foundation staat voor ondernemend cultuurmecenaat. Het initiatief voor dit bijzondere cultuurfonds is van Joop en Janine van den Ende, met als voornaamste doel de belangstelling voor cultuur en het cultureel ondernemerschap te stimuleren.

De VandenEnde Foundation is ook de initiatiefnemer van het DeLaMar Theater. Daarnaast biedt de Foundation kansen aan jong talent door middel van studie- en werkbeurzen.

0 Reacties

0 Reacties :

Stuur bericht

Volg Delamar Theater op: