cast

Sonneveld op de Amsterdamse grachten

Over Wim Sonnevelds geliefde Amsterdamse grachten vaarde vanmorgen een rondvaartboot met aan boord de cast van Sonneveld in DeLaMar, Albert Verlinde en heel veel pers. LEES MEER.


In de Royal Foyer van het DeLaMar Theater, waar de toegang is tot de Wim Sonneveld zaal en een beeld van Wim Sonneveld staat, werd vanmorgen de pers ontvangen voor een presentatie van de cast van Sonneveld in DeLaMar. Directeur van het DeLaMar Theater Edwin van Balken heette alle aanwezigen welkom en nam iedereen mee achter de schermen, naar de artiesteningang van DeLaMar. Hier lag in de Singelgracht al een rondvaartboot klaar. Het grootste deel van de cast was hierop aanwezig om iedereen te verwelkomen: Tony Neef (Wim Sonneveld), Mariska van Kolck (Conny Stuart), Cindy Bell (de lifter) en Sandra Jonkman (Joantine Sonneveld). Zij schitterden vorig theaterseizoen al in hun rollen tijdens de succesvolle theatertour van Sonneveld de musical.

Bruggetje

Na de eerste tien minuten varen was er een draaiorgel te zien op de kant, daar stond de acteur die in DeLaMar de rol van Friso Wiegersma op zich mag nemen: Freek Bartels! De orgel speelde Aan de Amsterdamse grachten en Tony Neef en de rest van de cast haalden Freek Bartels binnen op de boot.

Cindyfreektony
 
Toen de boot van de Prinsengracht de Reguliersgracht opdraaide stond daar nog iemand op de kade: Bill van Dijk. Hij zal de rol van Huub Janssen op zich nemen. De nu volledige cast verzamelde zich op een prachtig Amsterdams bruggetje om zich voor te stellen aan de pers, en de nodige foto’s werden gemaakt. 

Bruggetje (1)

Terug aan boord zette Tony Neef heel toepasselijk Aan de Amsterdamse grachten in, waarna de rest van de cast inhaakte. Toen de boot weer aanmeerde bij de Leidsekade werden er nog foto’s gemaakt voor de gevel van het DeLaMar Theater. Hierna verliet de cast van Sonneveld in DeLaMar het pand, maar niet zonder achterom te kijken en te beseffen: hier staan we straks drie maanden achter elkaar te spelen.

Castvoorgevel (1)

Bekijk het item van RTL Boulevard hier.0 Reacties

0 Reacties :

Stuur bericht

Volg Delamar Theater op: