Gevelbeeld

3 tips om te parkeren

Bij een bezoek aan DeLaMar hoort natuurlijk ook de reis van en naar het theater. Als u er voor kiest om met de auto naar het theater te komen geven we u graag 3 tips voor het parkeren. LEES MEER

1. Vertrek op tijd

Het verkeer op de ring en in het centrum van Amsterdam kan druk zijn, helemaal rond spitstijd. Vertrek dus op tijd van huis als u van plan bent met de auto naar het DeLaMar Theater te komen.

2. Parkeer in Q-park Europarking

Voer in uw navigatiesysteem het adres Marnixstraat 250 in, hier bevindt zich Q-park Europarking. Het DeLaMar Theater bevindt zich op Marnixstraat nummer 402, dus dat zijn 152 huisnummers lopen, zo’n 10 minuten!

3. Ontvang 30% korting

Aan de kassa en bij de garderobe in het DeLaMar Theater zijn er kortingskaarten beschikbaar voor Q-park Europarking. Deze kaart geeft 30% korting bij het betalen in de parkeergarage. In de parkeergarage heeft u uw uitrijkaart en deze kortingskaart nodig om van de korting gebruik te maken. Let op: met creditcard betalen is in dit geval niet mogelijk.

We wensen u alvast een goede reis en een fijne voorstelling! Meer informatie over de bereikbaarheid van het DeLaMar Theater met de auto of het openbaar vervoer vindt u hier.

0 Reacties

0 Reacties :

Stuur bericht

Volg Delamar Theater op: