Artwork-1600x1200-goedformaat

Zomerkomedie Terug naar toen opnieuw verlengd

Eerder werd aangekondigd dat wegens succes extra voorstellingen van de DeLaMar zomerkomedie Terug naar toen worden gespeeld in augustus. Wegens de grote belangstelling is nu besloten om de speelperiode nog een laatste maal te verlengen tot en met september 2015. LEES MEER

De kaartverkoop voor de laatste extra voorstellingen is vanaf heden gestart. Deze tweede succesverlenging biedt de laatste kans om Terug naar toen te zien.

Terug naar toen is na, Het geheugen van water (2012), Een ideale vrouw (2013) en Bedscènes (2014) de vierde zomerkomedie van DeLaMar Producties met Tjitske Reidinga in de hoofdrol en onder regie van Antoine Uitdehaag. Reidinga en Uitdehaag zullen in ieder geval de komende 2 jaar nog minstens 1 voorstelling per jaar maken bij DeLaMar Producties.

Terug naar toen
Tjitske Reidinga op een reünie met 8 mannen in nieuwste DeLaMar zomerkomedie. Na de eerste drie succesvolle zomerkomedies met Tjitske Reidinga, Het geheugen van water (2012), Een ideale vrouw (2013) en Bedscènes (2014), is de veelzijdige actrice deze zomer terug met de uitbundige komedie Terug naar toen. Kees Prins bewerkte dit stuk van de fameuze Engelse toneelauteur Michael Frayn over een groep oud-studenten, die tijdens een reünie weer veranderen in de kwajongens van toen. Wat is er overgebleven van hun dromen en idealen? En wat is er geworden van die vrouwelijke student waar ze allemaal verliefd op waren?

Met: Tjitske Reidinga, Peter Blok, Dick van den Toorn, René van ’t Hof, Frederik Brom, Martijn Nieuwerf, Hans Leendertse, Guy Clemens en Wil van der Meer Regie: Antoine Uitdehaag.

Meer info en kaarten hier.

0 Reacties

0 Reacties :

Stuur bericht

Volg Delamar Theater op: