artwork-1600x1200px-sophie

Gezocht: jongens tussen de 9 en 11

Voor een rol in de nieuwe DeLaMar productie Sophie zoekt het DeLaMar jongens tussen de 9 en 11 jaar. LEES MEER

Actrice Tjitske Reidinga speelt de rol van Sophie in een nieuw toneelstuk van actrice en schrijfster Roos Ouwehand (Doris, Bloedverwanten) over het bijzondere leven van een gewone vrouw.

Tjitske Reidinga is sinds 2012 verbonden aan DeLaMar Producties. Samen met regisseur Antoine Uitdehaag maakt ze sindsdien elk jaar minstens één productie in het DeLaMar Theater. Zo was ze te zien in de zomerkomedies Het geheugen van water (2012), Een ideale vrouw (2013), Bedscènes (2014) en Terug naar toen (2015).

In Sophie zien we een meisje van acht opgroeien tot jonge vrouw, tot moeder en uiteindelijk oma. In de voorstelling, die speelt in Sophie’s meisjeskamer in haar ouderlijk huis, zien we haar leven aan ons voorbijtrekken. Haar conflicten en haar keuzes. Haar geluk en haar verdriet. Het leven van Sophie is net zo gewoon en net zo bijzonder als ons eigen leven en dat van iedereen om ons heen. Sophie is een nieuwe toneeltekst, een fijnzinnig geschreven stuk vol humor en ontroering, waarin in alle eenvoud tastbaar wordt wat dat eigenlijk is: een mensenleven.

Gezocht

Jongens tussen de 9 en 11 jaar oud, maximale lengte 1,45 m. voor de acteerrol van Boris, de kleinzoon van Sophie. Het woonachtig zijn in Amsterdam of nabije omgeving is een vereiste in verband met het kleine aandeel van de jongen in de voorstelling. Hij speelt namelijk alleen mee in de laatste scène van het stuk.

Repetities & speelperiode

De repetities zullen eind september van start gaan en het toneelstuk is uitsluitend te zien in de maanden november en december in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

Auditie

Na een voorselectie wordt een kleine groep jongens uitgenodigd voor de auditie op 12 september aanstaande in Amsterdam.

Aanmelden

Voor meer informatie en aanmeldingen kun je terecht bij Niels Dijkhoff, via niels.dijkhoff@delamar.nl.

0 Reacties

0 Reacties :

Stuur bericht

Volg Delamar Theater op: