Amandla! Mandela in verkoop

Begin 2016 presenteren Bos Theaterproducties en het DeLaMar Theater een geheel vernieuwde versie van de succesvolle musical Amandla! Mandela. LEES MEER

Begin 2016 presenteren Bos Theaterproducties en het DeLaMar Theater een geheel vernieuwde versie van de succesvolle musical Amandla! Mandela. Paul de Munnik schrijft nieuwe muziek; Koen van Dijk schrijft de tekst en tekent voor de regie. De cast bestaat uit Zuid-Afrikaanse en Nederlandse acteurs en wordt aangevoerd door Kenneth Herdigein als Nelson Mandela. Het uit Kaapstad afkomstige en alom geprezen Khayelitsha United Mambazo Choir is het Afrikaanse hart van de voorstelling. Amandla! Mandela gaat op 28 februari 2016 in première en is tot en met 24 april 2016 uitsluitend te zien in het DeLaMar Theater in Amsterdam. De kaartverkoop is vandaag gestart.

De musical Amandla! Mandela blikt vanuit Nelson Mandela’s cel op Robbeneiland terug op zijn leven. Van 9-jarig jongetje, diep onder de indruk van de wijsheden van de Xhosa-chiefs –regeren vanuit begrip in plaats van strijd– tot aan zijn vrijlating na 27 jaar gevangenschap en zijn aantreden als eerste zwarte president van Zuid-Afrika. In seizoen 2009/2010 maakte Amandla! Mandela een nagenoeg uitverkochte tournee. De musical, met feestelijke Zuid-Afrikaanse muziek, dans en zang, viert het leven, het werk en de nalatenschap van een man die een inspiratiebron was voor velen.

Meer informatie en kaarten hier.

0 Reacties

0 Reacties :

Stuur bericht

Volg Delamar Theater op: