artwork-1600x1200

Unieke schrijfwedstrijd Hartstocht, een thriller

Schrijf een scène voor de voorstelling Hartstocht, een thriller en maak kans op een schrijfworkshop van Koos Terpstra en Nhung Dam én een VIP-arrangement voor twee personen voor de première van Hartstocht, een thriller. Lees meer.

Van donderdag 24 maart t/m zaterdag 26 maart is de voorstelling Hartstocht, een thriller te zien in het DeLaMar Theater. Een bloedstollende voorstelling geïnspireerd door Alfred Hitchcock. Theatermaker Koos Terpstra en jong schrijftalent Nhung Dam hebben zich laten inspireren door Alfred Hitchcock, Who’s afraid of Virginia Woolf en Les Liaisons DangereusesHartstocht is een bloedstollende thriller, waarin u wordt meegenomen in de emotionele wereld van de vier personages. Hun verwikkelingen zetten u telkens op het verkeerde been en de ontknoping is ronduit verrassend. 

Unieke schrijfwedstrijd
De producent van de voorstelling, Hummelinck Stuurman Theaterproducties, houdt een unieke schrijfwedstrijd. Lees hier het begin van het toneelstuk en bedenk de volgende scène(s). Uw inzending mag minimaal één tot maximaal vijf A4-tjes bevatten. De jury, bestaande uit de schrijvers en de acteurs, selecteren uit alle inzendingen twintig winnaars welke een unieke schrijfworkshop door Koos Terpstra en Nhung Dam krijgen aangeboden. De beste inzending wordt beloond met een VIP-arrangement voor twee personen voor de première van Hartstocht, een thriller op vrijdag 19 februari 2016 in de Leidse Schouwburg.

U kunt uw inzending tot 1 oktober 2015 sturen naar hartstocht@hummelinckstuurman.nl. Vermeld s.v.p. duidelijk uw naam, woonplaats en theater waar u meestal naartoe gaat.

Van donderdag 24 maart t/m zaterdag 26 maart is de voorstelling Hartstocht, een thriller te zien in het DeLaMar Theater. Klik hier voor meer informatie over de voorstelling.

0 Reacties

0 Reacties :

Stuur bericht

Volg Delamar Theater op: