header-ladiesnight-26augustus-website

Ladiesnight op 15 september

Op dinsdag 15 september organiseert het DeLaMar Theater in samenwerking met de Hartstichting een speciale Ladiesnight. LEES MEER

Tijdens de Ladiesnight bent u vanaf 17.30 uur van harte welkom in het DeLaMar Theater om samen met vriendinnen, zussen, moeder etc. bij Douglas o.a. uw nagels te laten lakken, oogmake-up te laten aanbrengen en het haar in model te brengen. Voor de liefhebber worden er ook lederen tassen van Barouffe en sieraden van Just Marie verkocht en zal Steps aanwezig zijn met een exclusieve preview van hun collectie voor de Hartstichting. Voor totale ontspanning is Colour your balance aanwezig met een stoelmassage. De Hartstichting zal deze avond aanwezig zijn om meer informatie te geven en verkopen zij armbandjes speciaal gemaakt voor deze campagne. Ook kunt u, voor een de donatie aan de Hartstichting, met Karin Bloemen op de foto. Zorg dat u er op tijd bent, zij zal alleen aanwezig zijn van 17.45 tot 18.30 uur.

Natuurlijk kunt u deze avond ook terecht om een hapje te eten bij een van onze foodstands, zoals o.a. salades, worst of gebrande noten bij sla-gerei of een heerlijke wrap bij Magneet. Er kan cash en met pin betaald worden bij de keukens zelf, de barren van het theater zijn ook geopend. Als u vóór 18.00 uur aanwezig bent, krijgt u een glas prosecco aangeboden.

In september besteedt de Hartstichting weer aandacht aan hart- en vaatziekten; doodsoorzaak nummer 1 bij vrouwen. De Hartstichting financiert de komende jaren onderzoek bij vrouwen waarmee hart- en vaatziekten eerder herkend en opgespoord kunnen worden. Zo kunnen ze deze ziekten behandelen voordat ze écht toeslaan. Dit redt levens en voorkomt onherstelbare schade. Van alle opbrengsten deze avond zal een deel worden gedoneerd aan de Hartstichting.

Dresscode: a touch of red

De Ladiesnight vindt plaats voorafgaand aan de voorstellingen van Cirque Stiletto 3 en Terug naar toen op dinsdag 15 september vanaf 17.30 uur en is gratis te bezoeken voor iedereen met een kaartje voor de voorstelling.

0 Reacties

0 Reacties :

Stuur bericht

Volg Delamar Theater op: