gevel DEZE GEBRUIKEN

DeLaMar Producties breidt uit

Pieter Kramer, Johan Doesburg, Antoine Uitdehaag, Gijs de Lange, Nathan Vecht en Arthur Japin verbinden zich aan DeLaMar Producties, het productiehuis van het DeLaMar Theater in Amsterdam, voor nieuwe theatervoorstellingen in 2016 en 2017. LEES MEER

In de ban van Broadway
In de zomer van 2016 zal In de ban van Broadway in de regie van Pieter Kramer te zien zijn in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Op verzoek van DeLaMar Producties schreef Nathan Vecht voor deze muziektheatervoorstelling een nieuwe tekst, vrij naar het toneelstuk The Wisdom of Eve van Mary Orr. Eerder is dit stuk ook verfilmd onder de titel All about Eve. Loes Luca en Tjitske Reidinga zullen de hoofdrollen vertolken. Verder bestaat de cast o.a. uit Bianca Krijgsman, Peter Blok, Martijn Nieuwerf, Leny Breederveld en Hans Leendertse. Jurrian van Dongen schrijft nieuwe liedteksten op bestaande nummers. In de ban van Broadway gaat op 5 juni 2016 in première. De kaartverkoop is vanaf heden gestart.

DeLaMar Producties 2016
Op 2 december maakte DeLaMar Producties ook de overige producties voor 2016 bekend. Op 2 oktober gaat het stuk Venus in Fur van David Ives, in de regie van Johan Doesburg, in première. Daarna regisseert Antoine Uitdehaag het toneelstuk Other desert cities van Jon Robin Baitz, première 13 november, met Tjitske Reidinga, Geert de Jong, Han Kerckhoffs, Ria Eimers en Frederik Brom. Tot slot in 2016 keert in het najaar de voorstelling The Sunshine Boys met André van Duin en Kees Hulst (regie Gijs de Lange) terug in het DeLaMar waarna de productie een tournee zal maken langs Nederlandse theaters. De kaartverkoop voor de tournee start op 9 december. Ook werd aangekondigd dat Arthur Japin op dit moment, in opdracht van DeLaMar Producties en in samenwerking met regisseur Gijs de Lange, werkt aan een nieuw toneelstuk dat gepland staat voor voorjaar 2017. 

0 Reacties

0 Reacties :

Stuur bericht

Volg Delamar Theater op: