scene-1600x1200

Première Nijntje viert feest

Zondagmiddag gingen mijn dochter Feline (bijna 2), vriendin Tessa en haar dochter Emmie (bijna 3) en ik naar de première van het theaterconcert Nijntje viert feest. Lees in deze blog het verslag van de première.

De première vond plaats in TivoliVredenburg en de rode loper was speciaal uitgerold voor dit feestje. Ook kon er worden geposeerd voor de fotowand.

Rodeloperrr

Bij binnenkomst kregen de meisjes een mooie sticker met hun naam erop en daarna gingen we op zoek naar onze plek. We bleken op het balkon te zitten maar gelukkig konden we het goed zien.

Toneel _geshopt

De voorstelling begon en daar was Nijntje! Ze verstopte zich nog even voor vader, moeder en oma Pluis en haar vriendin Nina maar gelukkig kwam ze snel weer terug op het toneel. Er werden een heleboel bekende liedjes gezongen zoals Nijntje, lief klein konijntje en Konijnen 3 maar ook een splinternieuw feestlied.

Nijntjescenefoto

De voorstelling duurde een uurtje en dit was goed vol te houden voor de kleintjes. Ze keken ademloos naar hun heldin en klapten enthousiast mee.

Na afloop was er natuurlijk een feestje, zoals dat hoort bij een première. Er was muziek, limonade en heel veel lekkers, er kon worden gekleurd en er was een hele grote pluchen Nijn waar lekker mee geknuffeld kon worden. Een superfeestje! De dames waren helemaal in hun nopjes en wilden natuurlijk niet meer weg. Helaas waren de goodiebags dus op toen we naar huis gingen maar we kregen nog wel een leuke polaroid mee van de pose voor de fotowand.

Blogafbeelding _content

We hebben een fantastische middag gehad in Utrecht en ik kan dit theaterconcert van Nijntje zeer aanbevelen. Ook geschikt voor de allerkleinsten!

Kom vrijdag 27 februari naar DeLaMar en vier feest met Nijntje.

Door: Martine Hulshof

0 Reacties

0 Reacties :

Stuur bericht

Volg Delamar Theater op: