header-delamarfoodnight-2015-v3

DeLaMar Theater komt met indoor foodfestival

Het DeLaMar Theater in Amsterdam presenteert op dinsdag 18 en 25 augustus 2015 een nieuw concept: DeLaMar Foodnight, een indoor foodfestival in theatersferen. Lees meer.

Mobiele keukentjes toveren de foyers om in één groot pop-up restaurant, met live muziek en een gezellige markt met producten uit de buurt. De DeLaMar Foodnights vinden plaats voorafgaand aan de zomerkomedie Terug naar toen, welke recentelijk werd verlengd tot en met 30 augustus.

DeLaMar Foodnight

DeLaMar Foodnight is geïnspireerd op de grote stedelijke 'indoor food markets' als Borough Market in Londen, Mercado de San Miguel in Madrid en natuurlijk De Foodhallen in Amsterdam, in combinatie met alle opkomende foodfestivals als Het Weekend van de Rollende Keukens en Food Truck Festival TREK. In een kleinere en intieme theatersfeer biedt het DeLaMar Theater nu ook het podium aan food, onder andere salades, charcuterie, kaasplankjes, sushi, speciaalbiertjes, oesters per stuk en bijzondere koffies zijn verkrijgbaar.

Terug naar toen
In de DeLaMar zomerkomedie Terug naar toen houdt Tjitske Reidinga een reünie met 8 mannen. Kees Prins bewerkte dit stuk van de fameuze Engelse toneelauteur Michael Frayn over een groep oud-studenten, die tijdens een reünie weer veranderen in de kwajongens van toen. Wat is er overgebleven van hun dromen en idealen? En wat is er geworden van die vrouwelijke student waar ze allemaal verliefd op waren?

DeLaMar Foodnight vindt plaats voorafgaand aan de voorstellingen van Terug naar toen op dinsdag 18 augustus en dinsdag 25 augustus vanaf 18.00 uur, en is te bezoeken voor iedereen met een kaartje voor de voorstelling.

0 Reacties

0 Reacties :

Stuur bericht

Volg Delamar Theater op: