header-5vaderdagtips

5 vaderdagtips

Komende zondag 21 juni is het weer vaderdag. Een goede gelegenheid om je vader mee te nemen naar het DeLaMar Theater. Hieronder de beste 5 vaderdag tips. Lees hier meer.

TIP 1
Terug naar toen - Nu te zien t/m zo 26 juli

Tnt

Tjitske Reidinga op een reünie met 8 mannen in nieuwste DeLaMar zomerkomedie. Na de eerste drie succesvolle zomerkomedies met Tjitske Reidinga, Het geheugen van water (2012), Een ideale vrouw (2013) en Bedscènes (2014), komt de veelzijdige actrice deze zomer terug met de uitbundige komedie Terug naar toen. Kees Prins bewerkte dit stuk van de fameuze Engelse toneelauteur Michael Frayn over een groep oud-studenten, die tijdens een reünie weer veranderen in de kwajongens van toen. Wat is er overgebleven van hun dromen en idealen? En wat is er geworden van die vrouwelijke student waar ze allemaal verliefd op waren?

Klik hier om kaarten te bestellen.

TIP 2
Erik Scherder - di 30 juni

Erik

Inspirerend theatercollege over de invloed van lichaamsbeweging op het brein. Erik Scherder heeft een eenvoudige boodschap: mensen, beweeg. Wereldwijd levert het gebrek aan lichaamsbeweging evenveel doden op als roken doet.  In dit theatercollege gaat hoogleraar Neuropsychologie Erik Scherder dieper in op de relatie tussen lichaamsbeweging en het brein; Hij legt haarfijn uit waarom bewegen niet alleen goed is voor de slanke lijn, maar zeker ook van belang voor het brein.

Klik hier om kaarten te bestellen.

TIP 3
Huub Stapel - vr 14 t/m za 29 aug.

Huub

MV² (spreek uit MV in het kwadraat) is een geheel nieuwe onemanshow van Huub Stapel over relaties en liefde. Een avondvullende voorstelling vol praktische tips, herkenbare verhalen, mooie gedichten en melancholische liedjes. Een heel persoonlijke voorstelling over de onhandigheden en ongemakken tussen mannen en vrouwen, over de valkuilen, waar je tot je eigen verbazing elke keer weer invalt en ook hoe je het misschien een stukje beter kan doen. Dat je meer van elkaar begrijpt en misschien wat meer accepteert en dat de liefde zo meer kans krijgt. En dat is uiteindelijk, waar het om gaat: DE LIEFDE. Een kleine leerschool, een avond vol herkenning en wie weet een begin van verbetering. Maar bovenal een voorstelling vol hilarische momenten, even geestig als ontroerend.

Klik hier om kaarten te bestellen.

TIP 4
Bloedverwanten - di 6 t/m 11 okt

Bloedverwanten

Nederlandse dramaserie over familie op het toneel. Na 3 succesvolle seizoenen van de Nederlandse AVROTROS dramaserie is Bloedverwanten nu ook op het toneel te zien. In Bloedverwanten staan de verwikkelingen rond de familie De Winter en hun familiebedrijf De Winter Flowers centraal. De rollen van Anton de Winter, Iris, Fien en Esther worden gespeeld door dezelfde acteurs als in de serie: Derek de Lint, Saskia Temmink, Henriëtte Tol en Tanja Jess. In het toneelstuk begint Anton dement te raken en trekt hij zich terug in het vakantiehuis, waar hij weigert de overdachtspapieren van het bedrijf te tekenen. Tijdens zijn verblijf in het huis begint hij aan een roman over het oorlogsverleden van de familie. Als de familie ook naar het vakantiehuis komt wordt Anton door hen geconfronteerd met zijn onvermijdelijk stijgende leeftijd en sterfelijkheid. De gemoederen laaien hoog op als iedereen zijn best doet om de greep op het leven weer opnieuw te vinden.

Klik hier om kaarten te bestellen.

TIP 5
Ventoux - di 13 t/m za 17 okt

Ventoux

Wielrenroman van Bert Wagendorp in bewerking van George van Houts op het toneel. De roman Ventoux van Bert Wagendorp uit 2013 ontving juichende kritieken en is al meer dan 130.000 keer verkocht. Na een filmversie is Ventoux nu ook op het toneel te zien. Vier vrienden beklimmen op hun racefiets de Mont Ventoux, zoals ze dat 30 jaar geleden ook deden. Zij halen herinneringen op aan die zomer van 1982: de hopeloze liefde voor de mooie Laura, het verraad en de dood door schuld. Ventoux is een hilarisch en ontroerend portret van een generatie en een zoektocht naar de consequenties van bepaalde keuzes.

Klik hier om kaarten te bestellen.

0 Reacties

0 Reacties :

Stuur bericht

Volg Delamar Theater op: