slider (1)

Eerste publieksreacties voor Terug naar toen

Donderdag 11 juni was de eerste try-out van Terug naar toen. En sindsdien is het publiek erg enthousiast. De eerste reacties zijn lovend! Lees hier meer.

"Fantastisch en zeer humoristisch stuk. Compliment aan de acteurs"

"Het was een geweldige voorstelling vol met herkenbare humor. Fantastische acteurs! We hebben een heerlijke avond gehad. Bedankt hiervoor!"

"Wat was het een enorm humoristische voorstelling.Wat hebben we genoten en dat al weer voor het vierde jaar! Bedankt en weer tot volgend jaar!"

"Ontzettend leuk, sprankelend en humoristisch".

"Het was een super gezellige avond. Een hele leuke voorstelling waarbij we veel gelachen hebben. Goede acteurs die op elkaar ingespeeld waren,  aan te bevelen voor een gezellige avond uit."

"Gisteravond een fijne en vooral humoristische avond gehad.Na een heftige periode door ziekte heb ik weer eens heerlijk kunnen lachen.Deze avond had ik mijn zuster cadeau gedaan om haar te kunnen bedanken voor alles wat zij voor mij, de afgelopen periode, heeft gedaan. Wat was het voor mij een cadeau om haar gister zo te zien lachen en genieten. Voor mij niet meer ‘Terug naar toen’ maar op  naar herstel.Mijn complimenten voor de hele cast en vooral naar Tjitske Reidinga en Peter Blok."

"We hebben ontzettend genoten van de voorstelling. Zoveel humor, zoveel energie en zulke goede acteurs en Tjitske.
Hartelijk dank daarvoor."

"Wat een geweldige voorstelling is ‘Terug naar toen’. Prachtig decor, heerlijk spel door de acteurs. Dit wordt een succes! Geniet van de komende periode, want jullie zullen veel blije mensen de zaal uit zien komen. En dat is toch waar het theater voor bedoeld is!"

0 Reacties

0 Reacties :

Stuur bericht

Volg Delamar Theater op: