artwork-1600x1200

Opnieuw 3 jaar Tjitske Reidinga in DeLaMar

Deze zomer is Tjitske Reidinga te zien in een gloednieuwe zomerkomedie in het DeLaMar Theater: TERUG NAAR TOEN . Na 3 succesvolle voorstellingen in de zomer  (Het geheugen van water 2012, Een ideale vrouw 2013, Bedscènes 2014) met in totaal ruim 125.000 bezoekers zijn actrice Tjitske Reidinga en DeLaMar Producties vandaag overeen gekomen nog 3 jaar lang tenminste 1 toneelproductie per jaar samen te produceren, exclusief voor het DeLaMar Theater. De eerste nieuwe voorstelling TERUG NAAR TOEN is vanaf 11 juni te zien.

TERUG NAAR TOEN
Tjitske Reidinga is op een reünie met 8 mannen, onder wie Peter Blok, René van het Hof en Dick van den Toorn. De regie is net als bij de vorige zomerkomedies in handen van Antoine Uitdehaag. Kees Prins bewerkte dit stuk van de fameuze Engelse toneelauteur Michael Frayn over een groep oud-studenten van een veelbelovende jaargang, die vijfentwintig jaar na hun afstuderen, naar hun oude universiteit komen  voor een reünie. Wat is er overgebleven van hun dromen en idealen? En wat is er geworden van die vrouwelijke student Rosalie van Rooij (Tjitske Reidinga)  waar ze allemaal verliefd op waren? Tijdens de lange nacht op de campus, bloeien oude vriendschappen weer op, maar ook vergeten vetes en gênante herinneringen. Rosalie van Rooij wordt bijna letterlijk heen en weer geslingerd tussen haar oude liefdes en veroorzaakt een nacht die niemand snel zal vergeten. Klik hier voor meer informatie en kaarten voor Terug naar toen.

SAMENWERKING TJITSKE REIDINGA EN ANTOINE UITDEHAAG

De verlengde afspraak betekent dat Tjitske Reidinga tenminste 1 keer per jaar de hoofdrol zal spelen in een DeLaMar toneelproductie.  Ook de afspraak met regisseur Antoine Uitdehaag is verlengd voor 3 jaar. Hij zal tenminste 1 keer per jaar de regie voor een DeLaMar productie voor zijn rekening nemen. DeLaMar Theater is zeer verheugd dat zij na drie succesvolle zomerkomedies haar ambitie waar heeft gemaakt om meer publiek te interesseren voor theater, juist in de zomermaanden. 

TERUG NAAR TOEN – 21 juni in première

Tekst: Michael Frayn
Vertaling & bewerking: Kees Prins
Regie: Antoine Uitdehaag
Met: Tjitske Reidinga, Peter Blok, Dick van den Toorn, René van ’t Hof, Frederik Brom, Martijn Nieuwerf, Hans Leendertse, Guy Clemens en Wil van der Meer
Producenten: Joop van den Ende & Edwin van Balken

Klik hier voor meer info en om kaarten te bestellen

0 Reacties

0 Reacties :

Stuur bericht

Volg Delamar Theater op: