rudolph-1600x1200-hoog

Rudolph van Veen

Op dinsdag 16 juni geeft de oprichter van 24-kitchen: Rudolph van Veen een culinair theatercollege. Leer meer.

Het publiek krijgt een exclusief kijkje in de keuken van Rudolph van Veen. Het college gaat over koken en overkoken, borrelen en sudderen, voor hete vuren staan of even in de ijskast afkoelen. Hij praat over het vak (‘een kok moet een bescheiden persoonlijkheid zijn, die graag voor mensen zorgt’) over zijn dromen (uitzendingen van 24Kitchen in andere landen, koken op de maan, én voor de SexPistols) en laat hij zien dat we allemaal gezond en lekker kunnen  koken.

Rudolph van Veen
Hij is een van de beste televisiekoks van Nederland. Als kleine jongen wist hij al dat hij kok wilde worden. Op zijn achttiende studeerde hij als beste leerling af aan de Culinaire School van Breda, daarna werd hij leerling-kok bij Cas Spijkers en leerde hij bij Huize van Wely de fijne kneepjes van het patisserievak. Hij is de eerste die zowel de titel Meesterkok als Meesterpatissier op zijn naam kan schrijven. Hij begon zijn televisiecarrière in 2000 bij het RTL4-programma Life & Cooking van Carlo Boszhard en Irene Moors. Kookprogramma’s bestonden toen nog niet. Nu is hij dagelijks bezig met programma’s als De Makkelijke Maaltijd, Rudolph’s Bakery en The Taste of Live op de digitale zender 24Kitchen, waarvan hij een van de grondleggers is. Niet alleen in Nederland is hij heel populair; het succes van de zender in andere Europese landen heeft hem in sommige landen een heuse sterrenstatus opgeleverd.

Theatercolleges in het DeLaMar Theater
DeLaMar Theater produceert sinds september 2013 samen met Theatercollege BV verschillende zeer succesvolle theatercolleges. Zo stonden eerder al André Kuipers, Bram Moszkowicz en Daan Roosegaarde op het toneel. De komende maanden zullen breindeskundige Erik Scherder (30 juni) en wiskundige Ionica Smeets (21 september) te zien zijn.

Rudolph van Veen Inspirerend culinair theatercollege
Moderator van deze avond is Harry Starren. Na afloop van het theatercollege vindt een meet & greet plaats.

Klik hier voor meer informatie en kaarten.

0 Reacties

0 Reacties :

Stuur bericht

Volg Delamar Theater op: