1600x1200

Benefiet Leidsepleintheaters voor Vluchtelingenwerk Nederland

Woensdag 21 oktober 2015 stellen de theaters aan en rond het Leidseplein de opbrengst van hun programmering ter beschikking van VluchtelingenWerk Nederland. Speciaal voor deze gelegenheid ontwikkelen een aantal podia speciale programmering of dragen ze bij met hun reguliere programmering. LEES MEER.

De deelnemende podia zijn De Balie, het DeLaMar Theater, de Krakeling, de Melkweg, Paradiso, Pathé City, Stadsschouwburg Amsterdam, Theater Bellevue en de Uitkijk. De deelnemende theatermakers en theatergezelschappen zijn Daria Bukvić met Nobody Home, George Tobal met Vertreksvergunning, Theater Artemis in coproductie met Maas Theater en Dans met De man die alles weet, Rosas / Anne Teresa de Keersmaeker met Golden Hours (As you like it), Rudolphi Producties met het Debuut / La Isla Bonita en Toneelgroep Amsterdam.

Het initiatief ontstond toen Theaterzaken Via Rudolphi met het DeLaMar Theater de mogelijkheid onderzocht om gezamenlijk een benefietavond rondom de voorstellingen Nobody Home en Het Debuut / La Isla Bonita te organiseren, die beiden over de vluchtelingenproblematiek gaan. Al snel bleek dat de andere theaters rond het Leidseplein de urgentie en het enthousiasme deelden.

VluchtelingenWerk Nederland behartigt de belangen van vluchtelingen en asielzoekers in Nederland, en helpt hen een nieuw bestaan op te bouwen, vanaf het moment van binnenkomst tot en met de integratie in de Nederlandse samenleving. Met het oog op de huidige nood en noodzaak de hulp daar te brengen waar deze het hardst nodig is organiseren wij deze benefiet in samenwerking met en gericht op VluchtelingenWerk Nederland.

Kijk voor het volledige programma op www.benefietleidseplein.nl

0 Reacties

0 Reacties :

Stuur bericht

Volg Delamar Theater op: