in de ban van broadway_website_image

Herstelde Loes Luca keert terug op de planken van het DeLaMar Theater

Loes Luca zal vanaf eind augustus weer terugkeren op het toneel van het DeLaMar Theater. Tijdens de succesverlenging van de DeLaMar zomerproductie In de ban van Broadway zal zij opnieuw te zien zijn in de hoofdrol van Margo Miller. Luca moest haar rol een week na de lovend ontvangen première wegens ziekte opgeven waarna Ellen Pieters de rol overnam. Nu is zij voldoende hersteld om van 24 augustus tot en met 25 september de extra voorstellingen te spelen in het DeLaMar Theater.

‘Vanzelfsprekend ben ik heel blij voor Loes dat zij zo snel hersteld is. Ellen Pieters heeft een enorme prestatie geleverd om in zo’n korte tijd de rol van Loes in te studeren en ze heeft haar met verve vervangen. Loes is natuurlijk dé Margo Miller vanaf het eerste uur en daarom is het geweldig voor haar en de hele productie dat zij na de zomerstop weer terugkeert. En het publiek dat haar gemist heeft, krijgt nu de kans om haar alsnog te zien in de rol waarvoor zij zo geprezen is in de pers.’ Edwin van Balken, directeur DeLaMar Producties.

‘Loes Luca schittert als zelfvoldane diva’ * * * * * AD

‘In de ban van Broadway wordt gedragen door Loes Luca’ * * * * Volkskrant

‘Een formidabele Loes Luca’ * * * * Dagblad van het Noorden

In de ban van Broadway
In de ban van Broadway gaat over de strijd tussen 2 diva’s, achter de schermen van de beroemdste theaterstraat ter wereld. Grace, een meisje van eenvoudige komaf, krijgt toegang tot de kleedkamer van haar idool: de beroemde actrice Margo Miller. Met haar schrijnende levensverhaal wekt Grace medelijden op bij Margo en haar entourage. De Broadway-ster ontfermt zich over de jonge vrouw. Maar dan blijkt de ogenschijnlijk naïeve Grace er een geheel eigen agenda op na te houden.

0 Reacties

0 Reacties :

Stuur bericht

Volg Delamar Theater op: