DLM_PS_Foto-Dirk-Hardy_webresolutie_02

Politieke Theateravond PALM SPRINGS op vrijdag 2 december 2016

Het DeLaMar Theater nodigt in samenwerking met Novel Creative Consultancy Nederlandse politici, Amerika-watchers en politieke pers uit voor een speciaal event rondom de voorstelling Palm Springs.

In een exclusief voorprogramma -onder leiding van politiek journalist Martijn de Greve (bekend van Politieke Junkies)- onderzoekt DeLaMar de relatie tussen politieke spin en de werkelijkheid, oftewel het spel tussen feit en fictie. In de US zijn politici zeer bedreven in spinnen van de werkelijkheid, maar ook in Nederland zien we dat de kunst met steeds meer overgave vaker wordt bedreven. Samen met onder meer oud-Amerika-correspondent Charles Groenhuijsen, journalist en politicoloog Max van Weezel e.a. wordt het verhaal achter het nieuws besproken aan de hand van enkele scherpe anekdotes.

Na het voorprogramma bezoeken de genodigden de voorstelling Palm Springs; een Amerikaans familiedrama over een door de politiek verscheurde familie met een duister geheim. Met o.a. Tjitske Reidinga, Geert de Jong en Han Kerckhoffs.

0 Reacties

0 Reacties :

Stuur bericht

Volg Delamar Theater op: