afbeelding_andre

Het was er nu het juiste moment voor

André van Duin in College Tour

André van Duin zag er nooit zo de meerwaarde van in: geïnterviewd worden voor het televisieprogramma College Tour (NTR). Het verzoek van presentator Twan Huys lag er al een paar jaar! Uiteindelijk zat André zaterdag 9 december bij ons in het DeLaMar Theater voor de grote groep studenten en fans uit het hele land, om zich te onderwerpen aan een spervuur van vragen. “Het was er nu het juiste moment voor”.

Om 12:00 uur komt hij, samen met zijn man Martin, de artiestenfoyer binnengelopen. André ziet er ontspannen en niet zenuwachtig uit voor het interview. Hij maakt kennis met de productie van het televisieprogramma om zich daarna voor de lunch naar zijn vaste tafel te begeven. Anderhalf uur later wordt hij met een warm applaus in de Mary Dresselhuyszaal ontvangen door een publiek dat vol verwachting op hem zat te wachten. Hij haalt zijn applaus, alsof hij opkomt lopen in een van zijn revues.

Het is een ontspannen opnamemiddag, en de komiek in André van Duin is in topvorm. Waar wij tijdens de televisieserie Het geheime dagboek van Hendrik Groen een serieuze en nukkige André zien, heeft hij tijdens het interview de lach op zijn hand. Welk advies André de studenten meegeeft aan het einde van het interview, zie je aanstaande vrijdagavond 22 december op NPO 2.

0 Reacties

0 Reacties :

Stuur bericht

Volg Delamar Theater op: