Slider_Blog_alexklaasen

Leesvoorstelling door Alex Klaasen over zijn nieuwe revue Showponies

Bij onze buren in Klein Bellevue deed Alex Klaasen afgelopen woensdag en donderdag iets bijzonders: met alleen wat tafels, stoelen en een piano probeerde hij de teksten en muziek uit voor zijn nieuwe revue Showponies. Tijdens het prilste en meest kwetsbare moment in het maakproces van een theatervoorstelling, trad Alex samen met een paar van zijn Showponies collega’s naar buiten en presenteerde zich aan het publiek.

Voorafgaand aan de voorstelling stroomt het publiek de kelder van Bellevue binnen. In de kleine theaterzaal met de opstelling die doet denken aan een nachtclub, is de sfeer ongedwongen. Alex zelf loopt tussen het publiek door en begroet zijn gasten. Hij ziet er ontspannen uit en deint mee op de golven van de voorpret en de verwachtingen. Om 20:30 uur dimt het zaallicht en kondigt Alex de avond aan als ‘de gênantste theateravond van dit seizoen’. 

Na afloop van de leesvoorstelling spreken wij Alex in zijn kleedkamer: “Het is altijd spannend om voor het eerst je teksten uit te proberen op een publiek. Moet het publiek op de juiste momenten lachen? Wat werkt wel en wat werkt niet? Maar het ging goed en de mensen vonden het leuk!”

Benieuwd geworden naar de nieuwe Alex Klaasen Revue Showponies? Klik dan hier voor meer informatie.

0 Reacties

0 Reacties :

Stuur bericht

Volg Delamar Theater op: