Startschot repetities De man van je leven

In Grand Café DeLaMar werd op maandag 21 augustus het startschot gegeven voor de repetities van de nieuwe komedie De man van je leven. In aanwezigheid van schrijver Arthur Japin, de acteurs, regisseur Gijs de Lange, Joop & Janine van den Ende en andere genodigden werd het script gelezen en werd het decor- en kostuumontwerp bekeken.

Breiwerkje
Nadat de laatste scènes uit het script ten gehore waren gebracht, bedankte de zaal de acteurs met een hard applaus. Joop van den Ende richtte zich na de lezing tot de acteurs: “Succes met de repetities. Ik wens jullie veel plezier met dit breiwerkje”.  

De man van je leven in DeLaMar
De man van je leven staat van 5 oktober t/m 19 november in het DeLaMar Theater en gaat daarna op tournee. In deze sprankelende komedie is Tilly (Liz Snoijink), die niet lang meer te leven heeft, op zoek naar een nieuwe liefde voor haar man Marius(Porgy Franssen). Iemand die straks haar plaats kan innemen. Via een datingsite vindt ze in Iris (Susan Visser) de perfecte kandidaat. Zo perfect dat hij haar – in het geheim – zelf al had gevonden. Wanneer Tilly de twee samenbrengt, verandert haar tragedie in een komedie van misverstanden. Maar wie heeft eigenlijk de regie? Wie speelt nu een spel met wie? Niets is wat het lijkt.

De man van je leven >>

0 Reacties

0 Reacties :

Stuur bericht

Volg Delamar Theater op: