Wie is JONG DeLaMar?

Vijf jonge theaterliefhebbers

Wij zijn vijf enthousiaste, jonge theaterliefhebbers die samen met het DeLaMar Theater avonden rondom voorstellingen maken. Op deze avonden ontmoeten ervaren theatergangers en nieuwelingen elkaar en maken zij op een nieuwe manier kennis met DeLaMar. JONG DeLaMar zorgt voor een unieke avond uit met een uniek voor- en naprogramma bij voorstellingen.

ISABEL PRONK

Jongdlm 1 (1)

"Ik ben Isabel Pronk, 21 jaar en ik studeer Muziektheater aan het Rotterdams Conservatorium Codarts. Theater is naar mijn mening een van de leukste en kunstvormen en ik heb heel veel zin om jullie daar ook van te overtuigen!"

SIMONE HAGEN

Jongdlm 4

“Ik ben Simone Hagen, 24 jaar oud en enthousiast theater liefhebber. Op dit moment bezig met het afronden van de master Human Movement Sciences aan de VU in Amsterdam. Daarnaast drie dagen in de week werkzaam als docent Sportkunde aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. JONG DeLaMar is voor mij de perfecte manier om jonge mensen te laten zien hoe leuk theater kan zijn en hoe het DeLaMar kan zorgen voor het perfecte avondje uit."

JOEP HUPPERETZ

Jongdlm 2

''Ik ben Joep Hupperetz en zit in het derde jaar van de opleiding Theaterwetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. Al sinds jonge leeftijd ben ik een groot liefhebber van het theater. Met die liefde en mijn kennis van mijn opleiding hoop ik iets bij te kunnen dragen aan het succes van JONG DeLaMar!''

MARISE HENDRIKSMA

Jongdlm 3

“Ik ben Marise Hendriksma en op dit moment ben ik derdejaarsstudent Media & Cultuur aan de Universiteit Utrecht. JONG DeLaMar vind ik een fantastische kans om te laten zien hoe leuk en vooral hoe veelzijdig theater is. Ik kan niet wachten tot de kick-offavond en verheug me nu al op volle foyers met alleen maar jonge mensen.”

LISA LUCKE

Lisa

''Ik ben Lisa Lucke, 21 jaar en ik zit nu in mijn tweede jaar van de opleiding algemene sociale wetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. Ik ben een enorme liefhebber van theater en hoop met mijn enthousiasme anderen ook te kunnen laten zien wat het theater te bieden heeft. Ik heb er heel veel zin in om bij te dragen aan de gezellige avonden van JONG DeLaMar!''

Volg Delamar Theater op: