Grand Café

Grand Café DeLaMar
In het DeLaMar Theater bevindt zich het sfeervolle Grand Café waar u uw theateravond smakelijk kunt starten of afsluiten. Laat u verrassen door de Grand Café klassiekers van het à la carte menu of kies voor het seizoensmenu.

Gaat u naar de matineevoorstelling? Op zondag kunt u dan voorafgaand aan de voorstelling in het Grand Café terecht voor een lekkere lunch of High Tea. De High Tea wordt alleen geserveerd op basis van reservering. Dit kunt u kenbaar maken via de notitie in de reservering. De High Tea kost €29,50 per persoon. Hier zit tevens een glaasje prosecco en een amuse bij inbegrepen.

Reserveren
Reserveren kan direct via onderstaande kalender, op basis van beschikbaarheid.

Alle groepsarrangementen vanaf 10 personen of meer in het DeLaMar Theater worden verzorgd door Eventim. Klik hier om een reservering te maken of bel 088 - 011 2661 voor een onvergetelijke avond uit voor u en uw gasten. 

Op donderdag, vrijdag en zaterdag kunt u ook terecht in onze Dinerfoyer.

Openingstijden Grand Café
In de bovenstaande kalander kunt u zien wanneer het Grand Café geopend is. Op deze dagen is het Grand Café bij avondvoorstellingen geopend vanaf 17.00 uur en bij matineevoorstellingen op zondag vanaf 12.00 uur. Na de voorstelling kunt u terecht in het Grand Café of een van de foyers om onder het genot van een drankje na te genieten van de voorstelling.
DINERKAART
DINERKAART
Wijnkaart -website -12feb
WIJNKAART
LUNCHKAART
LUNCHKAART