Grand Café

Grand Café DeLaMar
In het DeLaMar Theater bevindt zich het sfeervolle Grand Café waar u uw theateravond smakelijk kunt starten of afsluiten. Chef-kok Peter de Vries en souschef Wijnand van Zanten hebben verrassende gerechten bedacht en verfijnde smaken toegevoegd aan succesvolle Grand Café-klassiekers. Naast de reguliere menukaart biedt het seizoensmenu per jaargetijde wisselende gerechten. Bent u nieuwsgierig geworden? Het DeLaMar Theater ziet er naar uit u binnenkort te mogen verwelkomen!

Vanaf de Paasdagen is elke zondag 2 uur voor aanvang van de voorstelling een High Tea te boeken via de onderstaande kalender.

Reserveren
Reserveren kan direct via onderstaande kalender, op basis van beschikbaarheid. Indien u een reservering voor 8 of meer personen wenst te maken, kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 020-555 26 00 (dagelijks bereikbaar vanaf 14.00 uur) of een e-mail sturen naar grandcafe@delamar.nl.

Openingstijden Grand Café
Bij twee avondvoorstellingen is het Grand Café vanaf 17:00 geopend voor een heerlijk diner. Indien u naar een avondvoorstelling op maandag, dinsdag of woensdag gaat en dit is de enige voorstelling die speelt, raadpleeg dan de onderstaande kalender voor de openingstijden of neem telefonisch contact met ons op via 020-555 26 00 (dagelijks bereikbaar vanaf 14:00). Op zaterdag en zondag matineevoorstellingen is het Grand Café twee uur voor aanvang geopend voor een lekkere lunch of voor een kopje koffie met iets lekkers erbij. Indien de matineevoorstelling om 12:00 aanvangt, verwelkomen wij u graag in één van onze foyers. Uiteraard bent u ook na de matineevoorstelling van harte welkom om nog gezellig na te borrelen of te dineren.
DINERKAART
DINERKAART
Wijnkaart -website -12feb
WIJNKAART
SMALL BITES KAART
SMALL BITES KAART
LUNCHKAART
LUNCHKAART
392x 254-2
DRANKENKAART