Grand Café DeLaMar

Een sfeervolle start of afsluiter van je theaterbezoek
Dineren of lunchen
Maak je bezoek aan DeLaMar compleet

Het Grand Café is gesloten t/m 23 augustus. 

In het sfeervolle Grand Café DeLaMar begin je je theateravond op een smakelijke manier. Hier kun je genieten van een heerlijk gevarieerde menukaart met keuze tussen vis, vlees of vegetarische gerechten en diverse zoete en hartige desserts. Speciale (dieet)wensen kun je uiteraard vooraf kenbaar maken, onze chef-kok Peter de Vries en zijn team staan voor je klaar! Geniet daarnaast van een brede selectie wijnen en (alcoholvrije) cocktails.

Menukaart
Lunchkaart
Wijnkaart

Ga je naar een matineevoorstelling op zaterdag of zondag? Reserveer dan voorafgaand aan de voorstelling en heerlijke High Tea in ons Grand Café. Tijdens deze High Tea serveren we een etagère met een uitgebreid zoet en hartig assortiment, zoals sandwiches en scones met clotted cream. Daarnaast word je ontvangen met een glas bubbels of verse jus d’orange en krijg je thee of koffie. Je kunt tot 7 dagen van tevoren online een High Tea reserveren. Daarna kan dit uitsluitend via onderstaande contactgegevens. Het Grand Café is op zaterdag en zondag ook geopend voor lunch.


Reserveren & openingstijden
Het Grand Café is geopend van woensdag t/m zondag (onder voorbehoud van wijzigingen). Reserveren kan eenvoudig via de grijze button 'reserveren' rechts onderin of via de kalender aan de rechterkant. Ook kun je daar de openingstijden en de beschikbaarheid in het Grand Café zien. Indien het Grand Café geen beschikbaarheid meer heeft, is de dag in de kalender gesloten en kan er geen reservering meer worden gemaakt. Voor vragen kun je mailen naar grandcafe@delamar.nl of bellen naar 020 - 555 2605. 

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
/5