Grand Café DeLaMar

Heerlijk à la carte dineren
Dineren, lunchen of borrelen
Gevarieerde kaart met verse en lokale producten

Op instructie van de landelijke overheid zijn in verband met het coronavirus (COVID-19) alle activiteiten in ons theater t/m 31 mei afgelast. Ons Grand Café DeLaMar is tot die tijd dan ook gesloten voor gasten.

In het sfeervolle Grand Café begin je je theateravond op een smakelijke manier. Hier kun je heerlijk à la carte dineren, aan de hand van een zorgvuldig samengestelde menukaart vol verse en lokale producten. Geniet daarnaast van een brede selectie wijnen en (alcoholvrije) cocktails. Of je nu alleen tijd hebt voor een hoofdgerecht, of juist uitgebreid wil dineren: in het Grand Café kan het allemaal.

Ga je naar een matineevoorstelling op zondag? Dan ben je voorafgaand aan de voorstelling welkom voor een lekkere lunch of kopje koffie met iets lekkers. Ook na afloop van een voorstelling is het Grand Café een mooie plek om ontspannen en gezellig na te praten. Je kunt hier tevens een borrelarrangement nuttigen. Onze medewerkers zetten dan hapjes en een drankje voor je klaar, zodat je niet in de rij hoeft te staan.​​

Let op: je kunt niet meer contant betalen in DeLaMar Theater.

Brunch op zondag

Kom voorafgaand aan de voorstelling heerlijk brunchen in ons Grand Café. Tijdens deze brunch serveren we een etagère met een uitgebreid zoet en hartig assortiment. Daarnaast word je ontvangen met een glas bubbels of verse jus d’orange en krijg je een kop koffie of thee. De kosten voor de brunch zijn €27,50 p.p.. Vooraf reserveren. 

Groepsarrangementen

Vanaf 13 personen is het mogelijk om een groepsarrangement te reserveren. In combinatie met elke voorstelling bieden we zowel borrel- als dinerarrangementen aan, die begeleid worden door een ervaren gastvrouw.

Evenementenlocatie-Amsterdam-DeLaMar-Theater-diner-Diner-Foyer.jpg

Private dinner

Wil je graag exclusief dineren? Vanaf 60 personen is dit mogelijk in onze smaakvol ingerichte Dinerfoyer, waar de fotocollectie van DeLaMar Theater een prominente rol speelt. Onder leiding van chef-kok Peter de Vries verzorgt onze gastvrije bediening hier een luxe diner, dat geheel naar jouw wensen in te vullen is. 

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
/5