Grand Café DeLaMar

Een sfeervolle start of afsluiter van je theaterbezoek
Dineren en brunchen
Seizoensmenu; keuze uit vis, vlees en vegetarisch

In het sfeervolle Grand Café begin je je theateravond op een smakelijke manier. Hier kun je genieten van een heerlijk seizoensmenu, met keuze tussen een vis, vlees of vegetarisch voor- en hoofdgerecht en een keuze tussen een zoet en hartig dessert. Speciale (dieet)wensen kun je uiteraard vooraf kenbaar maken. Geniet daarnaast van een brede selectie wijnen en (alcoholvrije) cocktails.

Ga je naar een matineevoorstelling op zondag? Kom vooraf of na afloop heerlijk brunchen in ons Grand Café. Tijdens deze brunch serveren we een etagère met een uitgebreid zoet en hartig assortiment. Daarnaast word je ontvangen met een glas bubbels of verse jus d’orange en krijg je een kop koffie of thee.

  • Menukaart
    Dit menu is onder voorbehoud en kan wijzigen.

Maatregelen
Het Grand Café is geopend, maar ook hier is het aantal gasten beperkt. Uiteraard zijn hier ook voldoende maatregelen genomen om veilig te kunnen brunchen of dineren. Zo is er ruime afstand tussen de tafels, blijft de bediening op gepaste afstand en zijn er extra hygiënemaatregelen getroffen zoals het aanbieden van desinfectiegel bij binnenkomst. Bekijk de coronamaatregelen in ons theater.

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
/5