Grand Café DeLaMar

Een sfeervolle start of afsluiter van je theaterbezoek
Dineren en brunchen
A la carte menu; keuze uit vis, vlees en vegetarisch

In het sfeervolle Grand Café begin je je theateravond op een smakelijke manier. Hier kun je genieten van een heerlijk gevarieerd menu met keuze tussen vis, vlees of vegetarische gerechten en diverse zoete en hartige desserts. Speciale (dieet)wensen kun je uiteraard vooraf kenbaar maken, onze chef-kok Peter de Vries en zijn team staan voor je klaar! Geniet daarnaast van een brede selectie wijnen en (alcoholvrije) cocktails.

Menukaart

Lunchkaart

Wijnkaart

Ga je naar een matineevoorstelling op zaterdag of zondag? Reserveer dan voorafgaand aan de voorstelling en heerlijke High Tea in ons Grand Café. Tijdens deze High Tea serveren we een etagère met een uitgebreid zoet en hartig assortiment, zoals sandwiches en scones met clotted cream. Daarnaast word je ontvangen met een glas bubbels of verse jus d’orange en krijg je thee of koffie. Je kunt een High Tea direct reserveren of via de contactgegevens onder de kalender. Het Grand Café is op zaterdag en zondag ook geopend voor lunch.  

Vier kerst in Grand Café DeLaMar!

Op eerste en tweede kerstdag is Grand Café DeLaMar geopend voor een brunch of diner. Tijdens de brunch serveren we een etagère met een uitgebreid zoet en hartig assortiment, zoals diverse kerstlekkernijen en luxe bolletjes belegd met gerookte zalm, paling en Hollandse garnalen. Daarnaast word je ontvangen met een glas bubbels of verse jus d’orange en krijg je thee of koffie. Tijdens het diner serveren we naast onze menukaart een speciaal kerstmenu. Vooraf gemarineerde zalm, als tussengerecht coquille met aardappeltruffel, als hoofdgerecht hertenbout met rode kool en beukenzwammetjes en als dessert een bombe van pure chocolade met kersen. Reserveer snel en vier Kerst in Grand Café DeLaMar!

Ik Kijk Uit Naar Campagne

Naar welke voorstelling kijk jij uit?

We hebben een gloednieuwe quiz opgezet, waarin cabaretier Howard Komproe uitzoekt welke voorstelling het beste bij jou past. Aan het einde van de quiz kun je kaarten voor deze voorstelling boeken en mag je op de foto met de bijbehorende poster. Zo kun jij aan al je vrienden en familieleden laten weten waar jij naar uitkijkt!

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
/5