Restaurant Grand Café

Grand Café DeLaMar
In het DeLaMar Theater bevindt zich het sfeervolle Grand Café waar u uw theateravond smakelijk kunt beginnen. Laat u verrassen door de klassiekers van het á la carte menu, een brede selectie open wijnen per glas en verrassende (alcoholvrije) cocktails. De gastvrije en vlotte service zorgt ervoor dat u op tijd in de zaal zit. Na afloop van de voorstelling is het Grand Café de plek om, onder het genot van een hapje en een drankje, ontspannen en gezellig na te praten. Tevens biedt het Grand Café de mogelijkheid om een pauzearrangement te nuttigen, een drankje en een hapje staan dan voor u klaar zodat u niet in de rij hoeft te staan.

DINERKAART
DINERKAART
Wijnkaart -website -12feb
WIJNKAART

Reserveren
Het Grand Café is bij avondvoorstellingen geopend vanaf 17.00 uur en bij matineevoorstellingen op zondag vanaf 12.00 uur. U kunt eenvoudig online een reservering maken, via onderstaande kalender. Voor vragen kunt u mailen naar grandcafe@delamar.nl. Ook is het Grand Café telefonisch te bereiken van woensdag t/m zondag tussen 15.00 en 21.00 uur op 020-5552605.

Lunch
Gaat u naar een matineevoorstelling? Ook dan bent u voorafgaand aan de voorstelling welkom voor een lekkere lunch of een High Tea. De High Tea kost €29,50 per persoon, inclusief een glaasje prosecco, een amuse, zoete en hartige lekkernijen en warme dranken. De High Tea wordt alleen geserveerd op basis van een reservering. Dit kunt u kenbaar maken via de notitie in de reservering.

LUNCHKAART
LUNCHKAART