Grand Café

Een sfeervolle start of afsluiter van je theaterbezoek
Dineren, lunchen of borrelen
Gevarieerde kaart met verse en lokale producten

In het sfeervolle Grand Café begin je je theateravond op een smakelijke manier. Met de zorgvuldig samengestelde menukaart, met verse en lokale producten, is er voor elk wat wils. Geniet daarnaast van de brede selectie wijnen en (alcoholvrije) cocktails.

Ga je naar een matineevoorstelling? Dan ben je voorafgaand aan de voorstelling welkom voor een lekkere lunch of kopje koffie met iets lekkers. Ook na afloop van een voorstelling is het Grand Café een mooie plek om ontspannen en gezellig na te praten. Je kunt hier tevens een pauzearrangement nuttigen. Onze medewerkers zetten dan hapjes en een drankje voor je klaar, zodat je niet in de rij hoeft te staan.​

Groepsarrangementen

Vanaf 13 personen is het mogelijk om een groepsarrangement te reserveren. In combinatie met elke voorstelling bieden we zowel borrel- als dinerarrangementen aan, die begeleid worden door een ervaren gastvrouw.

Evenementenlocatie-Amsterdam-DeLaMar-Theater-diner-Diner-Foyer.jpg

Private dinner

Wil je graag exclusief dineren? Vanaf 60 personen is dit mogelijk in onze smaakvol ingerichte Dinerfoyer, waar de fotocollectie van DeLaMar Theater een prominente rol speelt. Onder leiding van chef-kok Peter de Vries verzorgt onze gastvrije bediening hier een luxe diner, dat geheel naar jouw wensen in te vullen is. 

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
4.5/5