Wijnmakersdiner

Ontmoet de wijnmaker en proef de wijnen

Op zondag 29 september organiseren DeLaMar Theater en wijnimporteur Oud Reuchlin & Boelen een uniek wijnmakersdiner. Vicente Gandia is de grootste wijnmaker in de regio Valencia en staat in de top 15 van Spaanse wijnhuizen. Het is een familiebedrijf waar de 4e generatie, Javier Gandia, momenteel de leiding heeft. De wijnen van Vicente Gandia, in 2018 uitgeroepen tot Best European Winery, worden in meer dan 90 landen en in 5 continenten verkocht.

Vicente Gandia is onder meer eigenaar van Bodega Hoya de Cadenas, vlakbij Valencia. Hier komen de wijnen vandaan die in DeLaMar Theater al geruime tijd worden geserveerd in de foyers. Vicente Gandia heeft echter een veel groter portfolio, met wijnen uit Rioja, Rueda, Rias Baixas en Ribere del Duero. Tijdens dit speciale diner krijg je de gelegenheid om deze wijnen te proeven. Daniel Murcia Juan, exportmanager van Vicente Gandia, is aanwezig en vertelt op bevlogen wijze alles over het bedrijf en de wijnen.

reserveer nu

Maak kans op een wijnreis naar Hoya de Cadenas
Onder de bezoekers van dit wijnmakersdiner wordt een volledig verzorgde wijnreis voor 2 personen naar Hoya de Cadenas in Valencia verloot.

Volledig verzorgd arrangement voor €85 p.p.

  • Ontvangst met een glas cava en amuses
  • Een heerlijk viergangenmenu met Spaanse gerechten
  • Bijpassende wijnen van Vicente Gandia
  • Koffie of thee met lekkernijen
  • Tafelwater

De ontvangst is om 16.30 uur, de avond zal tot ongeveer 21.00 uur duren.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
/5