Informatie kaartverkoop

Klik hier voor informatie kaartverkoop DeLaMar (centrum)

Kaarten voor voorstellingen in DeLaMar West kun je kopen via deze website, telefonisch via 0900 - 10 10 202 (lokaal tarief, bekijk openingstijden) of aan de avondkassa van DeLaMar West.

Online kaarten kopen
Op de pagina van de gewenste voorstelling kun je kiezen voor een datum naar keuze en vervolgens op 'BESTEL KAARTEN' klikken. Je plek in de zaal (stoel- en rijnummer) worden automatisch toegewezen. Na de pagina met jouw bestellingsoverzicht, moet je inloggen met een DeLaMar-account. Heb je ook een Eventim account, dan dien je gebruikmaken van deze gegevens.

Na de betaling per iDEAL, creditcard of Podium Cadeaukaart ontvang je de kaarten direct per e-mail, of - afhankelijk van de geselecteerde verzendwijze - binnen 1 week per post.

Telefonisch kaarten kopen
Telefonisch kaarten kopen kan dagelijks via 0900 - 10 10 202 (lokaal tarief, bekijk openingstijden). Onze medewerkers helpen je graag met al je vragen en het kiezen van de beste stoelen. De betaling gaat dan via iDEAL. De kaarten kunnen verzonden worden als e-tickets of tot 5 dagen voor aanvang van de voorstelling per post (tegen betaling van €3,60) worden toegestuurd.

Bel je vanuit België? Dan kun je ons bereiken via 0900 - 51000 (50 c/pm). Bel je vanuit het buitenland? Dan zijn we bereikbaar via ons internationale nummer +31 (0)88 - 011 2610.

Aan de avondkassa kaarten kopen
De avondkassa van DeLaMar West is een half uur voor aanvang van een voorstelling geopend voor vragen en voor de aanschaf van kaarten van voorstellingen die op dezelfde dag plaatsvinden. De kassa sluit 15 minuten na aanvang van de voorstelling. Als je kaarten voor een andere dag wil aanschaffen, verzoeken we je dit online, telefonisch of bij de centrale theaterkassa van DeLaMar in het centrum te doen (openingstijden van de centrale theaterkassa). 

Aan de avondkassa worden alleen PIN en creditcard betalingen geaccepteerd. Je kunt niet contant of met cadeaubonnen betalen in DeLaMar West. Diverse cadeaubonnen worden wel online, telefonisch of bij de centrale theaterkassa van DeLaMar in het centrum geaccepteerd.

Kaarten cadeau geven

De Podium Cadeaukaart biedt de mogelijkheid om een voorstelling cadeau te doen. Je bepaalt zelf het bedrag wat op de kaart gezet wordt. De Podium Cadeaukaart is in te wisselen voor toegangskaarten voor voorstellingen in DeLaMar en DeLaMar West. De Podium Cadeaukaart is te koop aan de hoofdkassa van DeLaMar (centrum). Je kunt de Podium Cadeaukaart ook online bestellen. Je krijgt de Podium Cadeaukaart dan per post toegestuurd.

Het is ook mogelijk kaarten voor een voorstelling direct per post te verzenden. Tot drie weken voor de voorstellingsdatum kan je tijdens het online bestelproces aangeven of je de kaarten per postbezorging wil verzenden. Nadat je de juiste kaarten hebt geselecteerd en bent ingelogd, selecteer je de verzendmethode "Postbezorging". Zorg dat het juiste verzendadres ingevoerd staat. 
De kaarten worden voor €3,60 via de reguliere post verstuurd met een levertijd van doorgaans 6 à 8 dagen. Tijdens feestdagenperiodes kan dit langer duren. Doordat we afhankelijk zijn van een externe partij, kunnen wij geen vaste levertijd garanderen. Kaarten worden niet bezorgd aan een postbus.

Bespreek- en verzendkosten

De getoonde kaartprijzen op de website zijn inclusief servicekosten. Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Voor het apart boeken van enkel één of meerdere borrelarrangementen, worden slechts €0,50 orderkosten per boeking berekend.

CJP- & studentenkorting

DeLaMar biedt een last minute korting voor CJP-leden en studenten. Op vertoon van een geldig CJP-pas of studentenkaart kunnen jongeren op de dag van de voorstelling maximaal 2 kaarten kopen met 50% korting. De kaarten met CJP-/studentenkorting kunnen vanaf 12.00 uur online besteld worden via de website, vanaf 10.00 uur in geval van een matineevoorstelling en gedurende openingstijden aan de kassa van het theater.

CJP Cultuurkaart acceptant
DeLaMar accepteert betalingen via de CJP Cultuurkaart. Cultuur coördinatoren en docenten die geïnteresseerd zijn in een voorstellingsbezoek kunnen contact opnemen via ons contactformulier (selecteer 'CJP Cultuurkaart' als onderwerp). Gezamenlijk wordt er dan gekeken naar een passend aanbod.

www.weetwaarjekoopt.nl

DeLaMar adviseert theaterbezoekers kaarten te kopen via www.delamar.nl, via onze telefonische klantenservice of aan de kassa in DeLaMar. Op deze manier ben je verzekerd van een plaats in de zaal. Indien je twijfelt over een verkooppunt, raadpleeg dan www.weetwaarjekoopt.nl of vraag onze kassamedewerkers om advies.

Ik Kijk Uit Naar Campagne

Naar welke voorstelling kijk jij uit?

We hebben een gloednieuwe quiz opgezet, waarin cabaretier Howard Komproe uitzoekt welke voorstelling het beste bij jou past. Aan het einde van de quiz kun je kaarten voor deze voorstelling boeken en mag je op de foto met de bijbehorende poster. Zo kun jij aan al je vrienden en familieleden laten weten waar jij naar uitkijkt!

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
/5