JONG DeLaMar

Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus is het dit theaterseizoen helaas niet mogelijk om JONG DeLaMar-avonden te organiseren. Mocht je een CJP-pas of studentenkaart hebben, dan kun je wel nog steeds op de dag van een voorstelling maximaal 2 kaarten met 50% korting kopen. Dit kan vanaf 12.00 uur online via de website en vanaf 17.00 uur aan de kassa van het theater. We hopen je weer te zien bij een volgend seizoen van JONG DeLaMar!

Over JONG DeLaMar

Een aantal keer per jaar is het JONG DeLaMar-avond in ons theater: dan mogen 100 mensen onder de 30 jaar voor maar €17,50 naar een speciaal geselecteerde topvoorstelling. Zo zijn er JONG DeLaMar-avonden georganiseerd rondom o.a. Showponies, Ghost stories en Single camping. Na afloop is er een gezellige naborrel met allerlei leuke extraatjes zoals een gratis drankje, live muziek of een photobooth. 

Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van alle JONG DeLaMar-activiteiten en extra aanbiedingen.

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
/5