JONG DeLaMar

Voor €17,50 naar het theater

Een aantal keer per jaar is het JONG DeLaMar-avond in ons theater: dan mogen 100 mensen onder de 30 jaar voor maar €17,50 naar een speciaal geselecteerde topvoorstelling. Zo zijn er JONG DeLaMar-avonden georganiseerd rondom o.a. Showponies, Ghost stories en Single camping. Na afloop is er een gezellige naborrel met allerlei leuke extraatjes zoals een gratis drankje, live muziek of een photobooth. Bekijk hieronder welke voorstelling jou aanspreekt en boek snel je kaarten, want OP = OP

Op instructie van de landelijke overheid worden in verband met het coronavirus (COVID-19) alle evenementen in Nederland tot 1 juni afgelast. Ons theater is hierdoor tot nader bericht gesloten en alle voorstellingen tot 1 juni zijn geannuleerd, waardoor er op dit moment geen JONG DeLaMar-avond gepland staat.  


Extra tip: Wil je voordelig naar een andere voorstelling? Iedereen onder de 30 jaar die in het bezit is van een CJP-pas of studentenkaart, mag op de dag van de voorstelling maximaal 2 kaarten kopen met 50% korting. Dit kan vanaf 12.00 uur online via de website en vanaf 17.00 uur aan de kassa van het theater. 

Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van alle JONG DeLaMar-activiteiten en extra aanbiedingen.

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
/5