Alex Klaasen in de DeLaMar-brochure

Alex Klaasen over...

…houden van theater
Ik geloof dat ik me altijd heel erg thuis heb gevoeld in het theater, dat had ik als kind al bij de eerste voorstelling die ik zag. En dat gevoel is nu nog hetzelfde als ik zelf speel. Het blijft toch een magische plek waar alles kan en mag. Ik wil daar altijd graag helemaal in verdwijnen.

…opvallen
Je moet niet op het toneel gaan staan als je niks te vertellen hebt. Ik denk echter niet dat iemand die opvallend is op het toneel, ook per definitie opvallend hoeft te zijn in het dagelijks leven. Ik kan soms bijna onzichtbaar zijn buiten het toneel en dat vind ik ook heel fijn. Maar ik zou absoluut niet zonder optreden kunnen, als ik dat te lang niet doe word ik onrustig. Die balans is denk ik het belangrijkst; extravert op het toneel, en privé niet te opvallend.

…DeLaMar Theater
Ik vind het een van de fijnste theaters. Het is een heel comfortabel theater en het publiek is heel leuk, heel gevarieerd. Niet alleen Amsterdammers, maar mensen uit het hele land komen speciaal naar DeLaMar Theater om bepaalde voorstellingen te zien. De première van Showponies 1 was ook heel bijzonder. De voorstelling was zo op z’n plek in DeLaMar Theater, om daar dan te openen voelde heel goed. Ik vind het heerlijk om hier te spelen, dus heel fijn dat we met Showponies 2 weer lekker lang hier staan!

Alex Klaasen is van 4 t/m 12 okt en 8 t/m 26 apr te zien in Showponies 2.

Het interview met Soumaya Ahouaoui

Het interview met Noortje Herlaar

Het interview met Ellen ten Damme

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
/5
accepteer marketingcookies
om de video te kunnen bekijken.