Theater. Mooier dan ooit.

Samen met theaters en culturele organisaties door heel Nederland doen we mee aan de campagne ‘Mooier dan ooit’. Met zijn allen tellen we af naar het moment waarop de theaters weer open mogen. Want die rode loper, het geroezemoes voor de voorstelling, het licht, het daverende applaus: het was altijd al mooi. Maar als we jullie straks weer mogen ontvangen, worden al die magische momenten ongetwijfeld mooier dan ooit!

Check https://mooier-dan-ooit.nl/ voor de gezamenlijke website. Hierop kun je allerlei theaterprijzen winnen, waaronder twee kaartjes voor een voorstelling naar keuze in ons theater! Zo wordt zelfs de voorpret van je volgende theateravond mooier dan ooit…

Ik Kijk Uit Naar Campagne

Naar welke voorstelling kijk jij uit?

We hebben een gloednieuwe quiz opgezet, waarin cabaretier Howard Komproe uitzoekt welke voorstelling het beste bij jou past. Aan het einde van de quiz kun je kaarten voor deze voorstelling boeken en mag je op de foto met de bijbehorende poster. Zo kun jij aan al je vrienden en familieleden laten weten waar jij naar uitkijkt!

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
/5