Cabaretregistraties

Zin om een potje te lachen? Dankzij de voorstellingen van deze cabaretiers worden jouw lachspieren weer even goed getraind!
Alle theatertips voor thuis

Peter Pannekoek

De veelgeprezen voorstelling ‘Later wordt alles beter’ van Peter Pannekoek is via NPO Start in z’n geheel te bekijken. Niet voor niks schreef het AD naar aanleiding van deze show ‘Peter Pannekoek biedt ongetwijfeld het beste cabaret van het moment’!

Het Kwisconcert

Het afscheidsconcert van tv-programma ‘De Kwis’, waarin Niels van der Laan en Jeroen Woe de allerbeste, mooiste en grappigste liedjes uit het programma vertolken. Het hele concert is overigens opgenomen in ons theater!

Sanne Wallis de Vries

Om de voorstelling ‘Zin’ van Sanne Wallis de Vries werd in ons theater ontzettend hard gelachen, en nu is deze fijne voorstelling volledig terug te kijken via NPO Start.

Freek de Jonge

De komende weken zet Freek de Jonge zijn hele oeuvre online op zijn YouTube-kanaal. En dat is niet niks; het gaat om maar liefst 330 video’s met voorstellingen, lezingen en liedjes vanaf 1980!

SLÄPSTICK

Dankzij hun voorstelling ‘Slapstick’ werd de muzikale theatergroep SLÄPSTICK (voorheen Wëreldbänd) bekroond met de Johan Kaart Prijs, voor hun opmerkelijke prestatie op het gebied van theateramusement. Deze hilarische ode aan muzikale komieken als Charlie Chaplin en Laurel & Hardy is volledig online te bekijken.

Guido Weijers

Op YouTube kun je de volledige registratie van V bekijken; de vijfde en ook gelijk de meest filosofische en confronterende voorstelling van cabaretier Guido Weijers.

Henry van Loon

Naast dat de voorstellingen ‘Sleutelmoment’ en ‘Electropis’ van komiek, acteur en vlogger Henry van Loon op Spotify zijn te beluisteren, kun je ze op Videoland ook in hun volledigheid bekijken. Ben jij klaar om je te laten meevoeren naar Henry’s absurde universum?

Rayen Panday

In deze Netflix comedyspecial legt comedian Rayen Panday zijn privéleven op tafel, aan de hand van hilarische anekdotes gebaseerd op zijn geheimen. Heerlijk leedvermaak!

Jandino

Hij maakte ons theater al meerdere keren onveilig met zijn typetje Judeska, maar Jandino is als zichzelf ook ontzettend grappig! Zo vertelt hij in deze comedyshow over kinderen opvoeden zingt hij een opzwepende versie van Sex on fire…

André van Duin

Even een lekker potje lachen doe je bij André van Duins voorstelling Ja hoor… daar is ie weer! Extra leuk: deze voorstelling is in ons theater opgenomen.

Peter Pannekoek

Op Netflix kun je Zacht van binnen bekijken; een comedyspecial waarin cabaretier Peter Pannekoek op een gewaagde manier verkent hoe angst ons leven regeert.

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
/5