DeLaMagazine

Lees een voorproefje!

Het 'DeLaMagazine' is in het leven geroepen om alsnog het 10-jarig bestaan van DeLaMar, wat middenin de coronacrisis viel, te vieren. Journalisten van landelijke dagbladen zijn aan de slag gegaan met verhalen over DeLaMar en theater in het algemeen. Dit resulteerde in fascinerende achtergrondverhalen, interviews met makers en artiesten, columns en nog veel meer bijzondere artikelen; aangevuld door in opdracht gemaakte foto's en illustraties die nergens anders te vinden zijn. Een echte must-have voor iedere theaterliefhebber dus!

Hieronder lichten we een aantal mooie artikelen voor je uit. Wil je meer lezen? Vraag het DeLaMagazine dan gratis aan! 

Vraag het magazine aan

9/11 maakte familie van vreemden

De een was piloot tijdens 9/11, de ander is de actrice die haar in een musical gaat vertolken. Voor het eerst gaan Beverley Bass en Willemijn Verkaik met elkaar in gesprek!

‘Ik heb mijn eigen vorm gevonden’

“Het ontroert me dat mijn persoonlijke verhaal blijkbaar iets universeels heeft”. Alex Klaasen vertelt over het succes en de impact van Showponies, inspiratie opdoen en zijn nieuwe voorstelling Snowponies.

Magische vlucht uit het leven van alledag

Volkskrant-journalist Hein Janssen schreef een prachtig verhaal over de kracht van theater.

'Mooi, als een lied zo binnenkomt'

“Ik was altijd de man van de revue en de bulderende lach”. Een intiem interview met theaterheld André van Duin.

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
/5