Luistertips

Gun je ogen even rust en luister naar deze podcasts, muziek en shows; speciaal geselecteerd voor theaterliefhebbers.

Showponies

Alle nummers uit de veelgeprezen Alex Klaasen revue Showponies staan op Spotify! Hilarische en ontroerende nummers, waarvan je sommige maar beter niet al te hard mee kunt zingen…

Lazarus

Heb je de musical Lazarus in ons theater gezien? Met dit album van de Engelse Lazarus-cast kun je nog even nagenieten van David Bowies prachtige nummers.

Man man man de podcast

Radiomannen Bas Louissen, Chris Bergström en Domien Verschuuren zoeken in elke aflevering van deze podcast uit hoe mannelijk ze nou eigenlijk zijn. Spoiler alert: niet heel erg.

Yentl en de Boer

De theatervoorstellingen van Yentl en de Boer zitten bomvol komische, indrukwekkende, ontroerende en pakkende liedjes, die je gelukkig allemaal kunt terugluisteren!

Peptalk

In deze podcast praat cabaretier en acteur Pepijn Schoneveld met allerlei bekende collega’s, om zijn luisteraars een beeld te geven van de persoon achter de microfoon. Met o.a. Maarten Heijmans, Claudia de Breij en Yentl en de Boer.

Henry van Loon

Ook zo’n fan van Henry van Loon? Zijn voorstellingen Electropis en De Henry van Loon entertainment show zijn volledig op Spotify te beluisteren.

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
/5