Overige tips

Nog niet uitgekeken en –geluisterd? Geen nood, wij hebben nog meer tips voor je om deze theaterloze dagen door te komen!

Tjitske’s toiletvlogs

Nu actrice Tjitske Reidinga even niet kan schitteren in Dangerous liaisons, zit ze samen met haar vriend Peter Blok en drie zoons thuis. Voor LINDA.nl laat ze zien hoe dit eraan toegaat en vlogt ze vanaf het rustigste plekje in haar huis: de wc.

Mug on demand

Theatergezelschap Mugmetdegoudentand plaatst een paar keer per week een volledige theatervoorstelling op hun Facebookpagina. BUIK! bijvoorbeeld, geschreven door Aaf Brandt Corstius en gespeeld door Marcel Musters en Lies Visschedijk.

De mooiste theaterliedjes

In dit artikel van NRC Handelsblad kun je luisteren naar alle genomineerde liedjes voor de Annie M.G. Schmidtprijs en vind je interviews met de artiesten achter de nummers. Wat is volgens jou het mooiste theaterliedje?

You’ll never walk alone

Nederlandse musicalsterren slaan de handen ineen, om mensen die ziek zijn, thuis zitten of keihard werken een steuntje in de rug te geven. Samen zingen ze het prachtige nummer You’ll never walk alone.

Theater in de kamer

Voor €25,- nemen artiesten op deze website een liedje op om iemand een hart onder de riem te steken. Een heel mooi initiatief, waarvan de opbrengst naar de Voedselbank gaat!

Kleurplaat

Op zoek naar een leuke activiteit voor de kinderen tijdens al die dagen thuiszitten? Print dan deze prachtige theatrale kleurplaat uit, waar ze al hun creativiteit op mogen loslaten!

Paul de Leeuw

Ondanks dat Paul de Leeuw nu niet het theater in kan met Hello, Dolly!, zit hij zeker niet stil. Via zijn Instagram-pagina belt hij met bekende collega’s, leest hij voor en geeft hij hilarische Hello, Dolly!-updates als zijn alter ego Gerrie van zotopmusicals.nl.

We zullen doorgaan

De dj’s van het radioprogramma Spijkers met koppen vroegen artiesten om een fragment te zingen van Ramses Shaffy's We zullen doorgaan, om Nederland in deze tijd een hart onder de riem te steken. Zing jij mee?

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
/5