Theatertips voor kinderen

Ook jonge theaterliefhebbers hoeven zich niet te vervelen. Met deze voorstellingen, video’s en tips wordt al dat thuiszitten heel wat leuker!
Alle theatertips voor thuis

Theaterflix

De streamservice Theaterflix (een soort Netflix voor theatervoorstellingen) heeft allerlei voorstellingen online gezet die je gratis en zonder account kunt bekijken. Het grootste gedeelte van dit aanbod bestaat uit jeugdvoorstellingen, van 4+ tot 15+!

Snorro

De komische musical Snorro van het Ro Theater is via Zappbios gratis terug te kijken! In deze muzikale parodie op het sprookje Zorro zien we hoe de mysterieuze, fijnbehaarde Snorro en zijn babbelzieke paard Wervelwind strijden tegen het schrikbewind van El Commandante.

Buurman & Buurman kleurplaat

A je to! Afgelopen seizoen stond de voorstelling Buurman en Buurman gaan kamperen in ons theater, en nu kun jij er dankzij deze kleurplaat voor zorgen dat de camping van de buurmannen wat meer kleur krijgt!

De gelaarsde poes

Deze parodie op het sprookje ‘De gelaarsde kat’ is hilarisch voor kinderen, maar stiekem ook heel leuk voor volwassenen! Een muzikale cocktail van gedaanteverwisselingen, sluwe streken en messcherpe klauwen, met o.a. Maarten Heijmans, Alex Klaasen en Arjan Ederveen.

Titus & Fien

Tovenaarsduo Titus & Fien, bekend uit musicals als ‘De kleine zeemeermin’ en ‘Doornroosje’, gaan elke dag om 16:00 uur live op hun Facebookpagina om ervoor te zorgen dat hun jonge fans zich nooit vervelen!

De kleine zeemeermin

Vorig jaar stond de ‘De kleine zeemeermin’ nog in ons theater, nu kun je deze familiemusical op Videoland terugkijken! Een spetterend sprookje over een zeeprinsesje, een knappe mensenprins en het grappige tovenaarsduo Titus & Fien. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Efteling Musicals

Leuk voor de kids: de musicals van de Efteling! Het pretpark heeft volledige registraties van de sprookjesmusicals op YouTube gezet, van De gelaarsde kat tot aan Pinokkio. Daar zijn de kinderen wel even zoet mee!

Kleurplaat

Op zoek naar een leuke activiteit voor de kinderen tijdens al die dagen thuiszitten? Print dan deze prachtige theatrale kleurplaat uit, waar ze al hun creativiteit op mogen loslaten!

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
/5