Tv-tips

Deze films, series, tv-programma’s en streamingsdiensten zorgen ervoor dat je zonder je huis te verlaten toch aan je broodnodige portie theater komt.

Eva Crutzen

In plaats van een theaterregistratie online te zetten heeft cabaretière en actrice Eva Crutzen (Klikbeet, Promenade) haar theaterprogramma omgebouwd naar een heuse driedelige comedy. Een heerlijke, hilarische miniserie met een hoop bekende gezichten!

Showponies

Heb je de Alex Klaasen revue Showponies gemist, of wil je nog een keer genieten van alle hilarische sketches en liedjes? De hele voorstelling is terug te kijken via NPO Start.

BroadwayHD

Voor $8,99 per maand kun je via deze streamingsdienst de mooiste Broadwaystukken in hoge kwaliteit bekijken. Gewoon, thuis op je bank!

Annie

Toe aan een heerlijk nostalgische film? Bekijk dan Annie op Netflix en zing gezellig mee met hits als Tomorrow en It’s a hard knock life.

Volle zalen

In deze reportageserie loopt Cornald Maas mee met bijzondere theatermakers, om je een uniek kijkje achter de schermen te geven. Zo zijn er prachtige afleveringen met o.a. Lazarus-regisseur Ivo van Hove en Showponies-maker Alex Klaasen.

Harrieflix

Kan jij ook zo lachen om Jon van Eerds alter ego Harrie Vermeulen? Via zijn eigen streamingsdienst Harrieflix kun je al zijn voorstellingen bekijken voor €0,99 per stuk.

Mamma Mia

Een heerlijk feelgood-verhaal, een zonnig Grieks eiland en de meest swingende hits van Abba: Mamma Mia is zo’n musicalfilm waar je gegarandeerd vrolijk van wordt!

Jandino

Hij maakte ons theater al meerdere keren onveilig met zijn typetje Judeska, maar Jandino is als zichzelf ook ontzettend grappig! Zo vertelt hij in deze comedyshow over kinderen opvoeden zingt hij een opzwepende versie van Sex on fire…

André van Duin

Even een lekker potje lachen doe je bij André van Duins voorstelling Ja hoor… daar is ie weer! Extra leuk: deze voorstelling is in ons theater opgenomen.

Glee

Dé serie voor musicalliefhebbers: Glee! Alle 6 seizoenen van deze muzikale, komische en bij vlagen ontroerende serie staan op Netflix, dus daar ben je wel even zoet mee.

Dangerous liaisons

Als je in ons theater genoten hebt van het toneelstuk Dangerous liaisons met Tjitske Reidinga en Mark Rietman, dan is de gelijknamige film een dikke tip!

Les misérables

Do you hear the people sing… Bekijk op Netflix de verfilming van de hartverscheurende en indrukwekkende musical Les misérables, met o.a. Hugh Jackman en Anne Hathaway.

Peter Pannekoek

Op Netflix kun je Zacht van binnen bekijken; een comedyspecial waarin cabaretier Peter Pannekoek op een gewaagde manier verkent hoe angst ons leven regeert.

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
/5