Tv-tips

Dé allerleukste films, series en tv-programma’s voor theaterliefhebbers vind je hier. Zo hoef je niet meer eindeloos door Netflix te scrollen!
Alle theatertips voor thuis

Emo The Musical

Houd je van musicals die een beetje controversieel en excentriek zijn? Dan moet je zeker Emo The Musical kijken op Netflix, over twee middelbare scholieren die ondanks hun verschillen verliefd op elkaar worden.

Eva Crutzen

In plaats van een theaterregistratie online te zetten heeft cabaretière en actrice Eva Crutzen (Klikbeet, Promenade) haar theaterprogramma omgebouwd naar een heuse driedelige comedy. Een heerlijke, hilarische miniserie met een hoop bekende gezichten!

Annie

Toe aan een heerlijk nostalgische film? Bekijk dan Annie op Netflix en zing gezellig mee met hits als Tomorrow en It’s a hard knock life.

Volle zalen

In deze reportageserie loopt Cornald Maas mee met bijzondere theatermakers, om je een uniek kijkje achter de schermen te geven. Zo zijn er prachtige afleveringen met o.a. Lazarus-regisseur Ivo van Hove en Showponies-maker Alex Klaasen.

Mamma Mia

Een heerlijk feelgood-verhaal, een zonnig Grieks eiland en de meest swingende hits van Abba: Mamma Mia is zo’n musicalfilm waar je gegarandeerd vrolijk van wordt!

Glee

Dé serie voor musicalliefhebbers: Glee! Alle 6 seizoenen van deze muzikale, komische en bij vlagen ontroerende serie staan op Netflix, dus daar ben je wel even zoet mee.

Dangerous liaisons

Als je in ons theater genoten hebt van het toneelstuk Dangerous liaisons met Tjitske Reidinga en Mark Rietman, dan is de gelijknamige film een dikke tip!

Les misérables

Do you hear the people sing… Bekijk op Netflix de verfilming van de hartverscheurende en indrukwekkende musical Les misérables, met o.a. Hugh Jackman en Anne Hathaway.

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
/5