Chef de partie

Fulltime of parttime

DeLaMar Theater
DeLaMar Theater is hét theater in hartje Amsterdam en beschikt naast twee theaterzalen en diverse foyers ook over drie restaurants: het Grand Café, de Dinerfoyer en de Artiestenfoyer. In het sfeervolle Grand Café voeren we een zorgvuldig samengestelde menukaart met verse en lokale producten. De stijlvolle Dinerfoyer is uitermate geschikt voor grote groepen of private dining. In de Artiestenfoyer wordt dagelijks een verse, eenvoudige en afwisselende maaltijd bereid voor artiesten, medewerkers en crew. Daarnaast is de keukenbrigade van DeLaMar Theater, onder leiding van chef-kok Peter de Vries, verantwoordelijk voor de culinaire invulling van grote partijen zoals evenementen, premières en congressen.

Wij zoeken een chef de partie
(fulltime of parttime)

Inhoud van de functie
Als chef de partie werk je voornamelijk in het Grand Café en ben je verantwoordelijk voor het plannen, organiseren en uitvoeren van de werkzaamheden in de keuken onder verantwoordelijkheid van de chef-kok. Je bereidt alle gerechten en desserts zelfstandig. Je vindt het leuk om initiatieven te nemen voor aanpassingen en variatie van de menukaart en voor de werkwijze in de keuken. Je voelt je verantwoordelijk voor de uitstraling en kwaliteit van het Grand Café. Als chef de partie heb je werkervaring opgedaan in bedrijven waar veel gerechten à la minute worden bereid.

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde MBO opleiding waardoor je bekend bent met kwaliteitsnormen, HACCP en Word en Excel. Je hebt 2 jaar of meer ervaring in de functie van chef de partie. Je werkt volgens de HACCP code;
  • Je bent collegiaal en gast- en servicegerichtheid;
  • Je kunt zelfstandig werken in teamverband en hebt een flexibele instelling;
  • Woonachtig in Amsterdam of omgeving.

Wij bieden

  • Een uitdagende baan waarbij je samen met een jong en enthousiast team verantwoordelijk bent voor de kwaliteit en uitstraling van de restaurants en de culinaire invulling;
  • Een marktconform salaris;
  • Training en opleidingen die noodzakelijk zijn om de functie uit te kunnen voeren;
  • Nette werktijden (uren in overleg) met over het algemeen diensten van 12.00 – 20.30 uur of 15.00 – 23.30 uur;
  • Een dynamische en creatieve omgeving, waarbij geen dag hetzelfde is.

Solliciteren
Mocht je interesse hebben in deze functie, stuur dan een e-mail met daarin je CV en motivatie naar Peter de Vries, chefkok, peter.de.vries@delamar.nl.

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
/5