Directeur

DeLaMar Theater is een publieksvriendelijk theater in het culturele hart van Amsterdam. Dit vlaggenschip van de VandenEnde Foundation is zeer geliefd bij zowel bezoekers als theatermakers en zakelijke relaties. DeLaMar Theater is ambitieus in cultureel ondernemerschap.

Wij zoeken, vanwege de overstap van de huidige directeur naar Internationaal Theater Amsterdam, per direct een cultureel ondernemer met theaterervaring als nieuwe

DIRECTEUR

De directeur is het boegbeeld van het gastvrije DeLaMar Theater. Hij/zij staat voor een creatieve en innovatieve programmering, marketing & PR en hostmanship en is gesprekspartner voor theatermakers en gezelschappen. Daarnaast is de directeur samen met de zakelijk leider verantwoordelijk voor het aansturen van het theater en voor een efficiënte en gezonde bedrijfsvoering.

Solliciteren
Heb je interesse in deze functie, solliciteer dan via deze link.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ryclef Rienstra, bestuurssecretaris DeLaMar Theater, telefoonnummer 06-50508487. 

Wij zullen je sollicitatie vertrouwelijk behandelen en gaan zorgvuldig met je persoonsgegevens om.
Sluitingsdatum: 15 november 2018

 

Houd jij ook van theater?

In onze nieuwsbrief vind je onder andere de nieuwste voorstellingen, exclusieve voorproefjes en leuke extraatjes. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
4.5/5