Annie- audiodescriptie

Wij willen dat iedereen zich thuis voelt in DeLaMar Theater. Daarom is er op dinsdag 22 december 2020 om 16.00 uur een uitvoering van Annie die ook geschikt is voor mensen met een visuele beperking.

Om de sfeer van de voorstelling zo goed mogelijk weer te geven, vertelt een blindentolk vooraf hoe de zaal, het decor en de kostuums eruit zien. Ook stellen de acteurs zichzelf en hun personage voor en kan het decor van dichtbij worden bekeken. Hiernaast is er de mogelijkheid om tijdens de voorstelling via een koptelefoon te luisteren naar een blindentolk, die live de visuele aspecten van de show beschrijft. Zo hoef je niets van de voorstelling te missen! 

Ben je blind of slechtziend en lijkt het je leuk om Annie op deze bijzondere manier te beleven? Dan kun je het beste contact met DeLaMar Theater opnemen via 0900 - 10 10 202 (lokaal tarief, bekijk openingstijden). Zo kunnen wij je de beste plek in de zaal adviseren en de gewenste stoel(en) voor je boeken.

Meer informatie over de voorstelling

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
/5