Belle en het beest de musical- audiodescriptie

Wij willen dat iedereen zich thuis voelt in het DeLaMar. Daarom is er op zondag 30 januari 2022 om 13.00 uur een uitvoering van Belle en het beest de musical die ook geschikt is voor mensen met een visuele beperking.

Om de sfeer van de voorstelling zo goed mogelijk weer te geven ontvang je een introductie thuis en voorafgaand aan de voorstelling vertelt een blindentolk hoe de zaal, het decor en de kostuums eruit zien. Ook stellen de acteurs zichzelf en hun personage voor en kunnen rekwisieten en kostuums van dichtbij worden bekeken.  Tijdens de voorstelling kun je via een koptelefoon luisteren naar een blindentolk, die live de visuele aspecten van de show beschrijft. Zo hoef je niets van de voorstelling te missen!

Ben je blind of slechtziend en lijkt het je leuk om Belle en het beest de musical op deze bijzondere manier te beleven? Meld je dan vooraf aan, zodat we een koptelefoon kunnen reserveren én we je informatie over de inleiding kunnen sturen. Neem hiervoor telefonisch contact op met DeLaMar via 0900 - 10 10 202 (lokaal tarief, bekijk openingstijden). We adviseren je de beste plek in de zaal en kunnen de gewenste stoel(en) voor je boeken.

Boek kaarten

Meer informatie over de voorstelling

Ik Kijk Uit Naar Campagne3

Naar welke voorstelling kijk jij uit?

We hebben een quiz opgezet, waarin cabaretier Howard Komproe uitzoekt welke voorstelling het beste bij jou past. Aan het einde van de quiz kun je kaarten voor deze voorstelling boeken en mag je op de foto met de bijbehorende poster. Zo kun jij aan al je vrienden en familieleden laten weten waar jij naar uitkijkt!

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
/5