Bowie in concert

15 unieke foto’s van een wereldster

Tijdens de speelperiode van Lazarus kun je in DeLaMar Theater genieten van een exclusieve fototentoonstelling over David Bowie. Concert- en royaltyfotograaf Bernard Rübsamen, die tevens groot Bowie-fan is, heeft alle 15 werken gemaakt tijdens concerten van David Bowie in Nederland. De collectie is samengesteld door Rübsamen en Janine van den Ende en bevat front row foto’s van Bowie tijdens de ‘Glass Spider Tour’ tot aan de ‘Outside Summer Festivals Tour’. Het is de eerste keer dat de foto’s worden geëxposeerd.

Rübsamen heeft onder andere Tina Turner, Michael Jackson en leden van het koninklijk huis gefotografeerd, maar de foto’s van Bowie hebben een speciaal plekje in zijn hart. “Bowie was geweldig om te fotograferen”, aldus Rübsamen. “Je wist nooit wat je van hem kon verwachten, maar wel dat het van het eerste tot het laatste moment boeiend zou zijn. Hij was iedere keer weer in een andere outfit, had telkens een andere stijl. Hij wist haarfijn waar hij mee bezig was, vaak leek het wel of hij over elke beweging had nagedacht, maar het was altijd verrassend.”

Bowie in concert is van 3 oktober t/m 5 april te zien op de 4e etage van ons theater.

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
/5