Ellen ten Damme - audiodescriptie

Wij willen dat iedereen zich thuis voelt in DeLaMar. Daarom is er op vrijdag 9 juni 2023 een uitvoering van Ellen ten Damme die ook geschikt is voor mensen met een visuele beperking.

Om de sfeer van de voorstelling zo goed mogelijk weer te geven ontvang je een introductie thuis en voorafgaand aan de voorstelling vertelt een blindentolk hoe de zaal, het decor en de kostuums eruit zien. Ook stellen de acteurs zichzelf en hun personage voor en kunnen rekwisieten en kostuums van dichtbij worden bekeken. Tijdens de voorstelling kun je via een koptelefoon luisteren naar een blindentolk, die live de visuele aspecten van de show beschrijft. Zo hoef je niets van de voorstelling te missen!

Ben je blind of slechtziend en lijkt het je leuk om Ellen ten Damme op deze bijzondere manier te beleven? Meld je dan vooraf aan, zodat we een koptelefoon kunnen reserveren én we je informatie over de inleiding kunnen sturen. Neem hiervoor telefonisch contact op met DeLaMar via 020-220 01 10 (bekijk openingstijden). We adviseren je de beste plek in de zaal en kunnen de gewenste stoel(en) voor je boeken.

Koop tickets

Meer informatie over de voorstelling

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
/5
accepteer marketingcookies
om de video te kunnen bekijken.