Grease - audiodescriptie

Wij willen dat iedereen zich thuis voelt in het DeLaMar. Daarom is er op zaterdag 2 september 2023 om 15.00 uur een uitvoering van Grease die ook geschikt is voor mensen met een visuele beperking. (Eerder stond deze speciale uitvoering voor zondag 19 maart 2023 gepland, maar deze is verplaatst naar zaterdag 2 september. Er wordt medio begin oktober 2022 contact opgenomen met de mensen die kaarten hadden voor de oude speeldatum.)

Om de sfeer van de voorstelling zo goed mogelijk weer te geven ontvang je een introductie thuis en voorafgaand aan de voorstelling vertelt een blindentolk hoe de zaal, het decor en de kostuums eruit zien. Ook stellen de acteurs zichzelf en hun personage voor en kunnen rekwisieten en kostuums van dichtbij worden bekeken.  Tijdens de voorstelling kun je via een koptelefoon luisteren naar een blindentolk, die live de visuele aspecten van de show beschrijft. Zo hoef je niets van de voorstelling te missen!

Ben je blind of slechtziend en lijkt het je leuk om Grease op deze bijzondere manier te beleven? Meld je dan vooraf aan, zodat we een koptelefoon kunnen reserveren én we je informatie over de inleiding kunnen sturen. Neem hiervoor telefonisch contact op met DeLaMar via 0900 - 10 10 202 (lokaal tarief, bekijk openingstijden). We adviseren je de beste plek in de zaal en kunnen de gewenste stoel(en) voor je boeken.

Boek kaarten

Meer informatie over de voorstelling

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
/5
accepteer marketingcookies
om de video te kunnen bekijken.