Onder de 30 jaar en naar het theater?

Kortingen en speciale voorstellingen

Iedereen onder de 30 jaar die in het bezit is van een CJP-pas of studentenkaart, mag op de dag van de voorstelling maximaal 2 kaarten kopen met 50% korting. Dit kan vanaf 12.00 uur online via de website en vanaf 17.00 uur aan de kassa van het theater. De korting geldt niet voor de voorstelling Lazarus.

JONG DeLaMar
Naast de doorlopende CJP- en studentenkortingen mogen theaterliefhebbers onder de 30 jaar dankzij JONG DeLaMar heel voordelig naar speciaal geselecteerde voorstellingen. Zo waren er dit seizoen JONG DeLaMar-avonden rondom We zijn hier voor Robbie, Single camping en Marvellous en kun je op 19 juni naar De verleiders. Op deze avonden betaal je slechts €17,50 voor de voorstelling en zorgt het JONG DeLaMar-team voor allerlei leuke extraatjes. Gratis hapjes, een photobooth en een spetterende afterparty bijvoorbeeld!

Bekijk hier het team achter JONG DeLaMar en volg de Facebookpagina om op de hoogte te blijven van alle activiteiten en extra aanbiedingen.

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
/5