Wij zijn gesloten tot 1 juni

I.v.m. de maatregelen rondom het coronavirus

Op instructie van de landelijke overheid worden in verband met het coronavirus (COVID-19) alle evenementen in Nederland tot 1 juni afgelast. Hierdoor moeten we helaas alle voorstellingen in ons theater tot deze datum annuleren. Een overzicht van alle afgelaste voorstellingen vind je onder dit bericht.

Wat nu?
We vinden het natuurlijk ontzettend jammer dat deze voorstellingen niet door kunnen gaan. We zijn druk bezig om voor elke afgelaste voorstelling een oplossing te vinden, om deze vervolgens de kunnen communiceren naar onze boekers. Hierbij moeten we echter rekening houden met veel verschillende factoren; denk bijvoorbeeld aan producenten, artiesten, financiers en de beschikbaarheid van ons theater.

Ook in deze onzekere tijden mag je natuurlijk van ons verwachten dat we alles in het werk stellen om te zorgen dat jij een positief gevoel aan DeLaMar Theater overhoudt. Zodra het mogelijk is nemen we contact op met iedere persoon die kaarten voor een afgelaste voorstelling heeft geboekt, maar we willen je vragen om je geduld. Wanneer je een borrelarrangement of een diner bij je kaarten had geboekt, nemen wij hierover eveneens contact met jou op. We willen je verzoeken om op dit moment zelf geen contact op te nemen met onze klantenservice, zodat we de meest noodzakelijke communicatie voorrang kunnen geven.

We wensen je heel veel sterkte de komende tijd en hopen je vanaf 1 juni weer gezond en wel in ons mooie theater te mogen ontvangen!

Theatertips voor thuis
In de tussentijd kunnen we ons voorstellen dat je thuis ook wel behoefte hebt aan wat theater. Daarom hebben we allerlei kijk- en luistertips opgesteld, speciaal voor theaterliefhebbers. Zo kun je thuis op de bank ook van je portie theater genieten!

Bekijk de theatertips

Zodra er meer informatie is, wordt deze pagina aangevuld.

Voorstellingen t/m 31 mei
Ik heb kaarten voor een voorstelling in de periode t/m 31 mei. Wanneer krijg ik bericht?

We zullen de komende tijd contact opnemen met iedere persoon die kaarten voor een afgelaste voorstelling heeft geboekt. Op dit moment zijn we druk bezig zoveel mogelijk voorstellingen om te boeken naar een andere datum. Dit vraagt om een intensieve afstemming tussen meerdere partijen (denk bijv. aan producenten, artiesten, financiers, de beschikbaarheid van het theater). Om deze reden duurt het vinden van een mogelijke oplossing nu langer dan je van ons gewend bent. Onze excuses voor dit ongemak.

Ik wil graag helpen!
Wat kan ik doen om DeLaMar Theater en de culturele branche te helpen?

Voor heel veel ondernemers in Nederland is dit een heel moeilijke periode. Zo ook voor ons in de culturele sector. Daarom is jouw steun voor ons belangrijk. Je kunt DeLaMar Theater op verschillende manieren helpen:

Koop kaarten
Het beste kan je ons steunen door gewoon kaarten te blijven kopen. Bekijk hier wat voor mooie voorstellingen we nog op de planning hebben staan.

Koop een Podium Cadeaukaart
De Podium Cadeaukaart biedt de mogelijkheid om een voorstelling cadeau te doen, waarbij je zelf het bedrag bepaalt wat op de kaart gezet wordt. De Podium Cadeaukaart is voor onbepaalde tijd geldig en in te wisselen voor toegangskaarten voor voorstellingen in DeLaMar Theater. Je kunt de Podium Cadeaukaart online bestellen en krijgt hem vervolgens per post toegestuurd.

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
/5