Kaarten kopen

Kaarten kopen

KAARTEN KOPEN
Kaarten voor voorstellingen in het DeLaMar Theater kunt u kopen via deze website, dagelijks vanaf 16.00 uur aan de kassa in het theater of telefonisch van maandag t/m vrijdag tussen 12.00 en 19.30 uur via 0900-33 52 627 (€1 per gesprek). In alle gevallen dienen de kaarten direct afgerekend te worden; kaarten reserveren is helaas niet mogelijk.

Online kaarten kopen

 1. Kies een voorstelling en datum en klik op de button 'BESTEL'.
 2. Kies de rang, het aantal kaarten en klik op 'GA VERDER'.
 3. Uw zitplaatsen worden in het groen getoond. Indien gewenst kunt u deze wijzigen door op de plattegrond te klikken op beschikbare stoelen. Klik vervolgens op 'GA VERDER' om uw reservering af te ronden of klik onderaan de plattegrond op 'GA TERUG' voor het kiezen van een andere rang.
 4. Vervolgens wordt een overzicht van uw boeking getoond. Voor het afronden van de boeking klikt u op 'BETALEN'.
 5. Vul 2 keer uw e-mailadres in en klik op 'GA VERDER'.
 6. a) Indien uw e-mailadres niet bekend is in ons systeem, verschijnt er nu een formulier waar u uw gegevens kunt invullen als u uw kaarten per post wilt ontvangen of op de hoogte wilt worden gehouden. Klik vervolgens op 'GA VERDER'.
  b) Wordt uw e-mailadres wel herkend door ons systeem, dan verschijnt deze stap niet en komt u direct uit bij stap 7. Uw (adres)gegevens kunt uw wijzigen in de bevestigingsmail die u ontvangt na afronding van uw bestelling.
 7. Vervolgens geeft u aan hoe u uw kaarten wilt ontvangen (per e-mail of per post) en hoe u wilt betalen (iDEAL, creditcard en/of PODIUM Cadeaukaart). Als u kaarten koopt voor een voorstelling die binnen 5 dagen plaatsvindt vervalt de verzendingmethode 'per post', en is het ook mogelijk uw kaarten af te halen aan de kassa van ons theater. Klik op 'GA VERDER'.
 8. Bevestig uw boeking door op 'BEVESTIG' te klikken.
 9. Nu verschijnt de gekozen betaalmethode en u kunt uw boeking betalen.
 10. Na betaling ontvangt u een bevestigingsmail met alle boekingsinformatie. Heeft u gekozen voor ontvangst per e-mail dan bevat deze bevestigingsmail ook meteen de link naar uw e-tickets. Heeft u gekozen voor ontvangst per post dan heeft u hier nog de mogelijkheid om direct (indien nodig) uw adresgegevens te wijzigen. De kaarten worden verzonden naar het opgegeven adres.

Telefonisch kaarten kopen

Telefonisch kaarten bestellen kan van maandag t/m vrijdag tussen 12.00 en 19.30 uur via 0900-33 52 627 (€1 per gesprek). De betaling geschiedt via iDEAL. De kaarten kunnen verzonden worden als e-tickets of tot 5 dagen voor aanvang van de voorstelling per post (tegen betaling van €5) worden toegestuurd.

Aan de kassa kaarten kopen

De kassa is dagelijks geopend tussen 16.00 uur en 17.00 uur. Bij avondvoorstellingen is de kassa open tot de aanvang van de voorstelling. Wanneer er matineevoorstellingen zijn is de kassa vanaf twee uur voor aanvang geopend.

Kaarten cadeau geven

De Podium Cadeaukaart biedt de mogelijkheid om een voorstelling cadeau te doen. U bepaalt zelf het bedrag wat op de kaart gezet wordt en deze is in te wisselen voor toegangskaarten voor voorstellingen in het DeLaMar Theater. De Podium Cadeaukaart is te koop aan de kassa van ons theater en voor onbepaalde tijd geldig. De kassa is dagelijks geopend vanaf 16.00 uur tot aanvang van de voorstelling, wanneer er geen voorstelling in ons theater is, tot 17.00 uur en in het weekend twee uur voor aanvang van de voorstelling.

U kunt de Podium Cadeaukaart hier online bestellen. U krijgt de Podium Cadeaukaart dan per post toegestuurd.

Bespreek- en verzendkosten

Bij het bestellen van kaarten wordt €2,00 bespreekkosten per kaart in rekening gebracht. Er geldt een maximum van €6,00 bij 3 of meer kaarten. Voor het verzenden van de kaarten per post wordt €5,00 per boeking berekend. Het versturen van e-tickets is gratis. Deze kosten kunnen tussentijds gewijzigd worden.

CJP- & Studentenkorting

Het DeLaMar Theater biedt een last minute korting voor CJP-leden en studenten. Op vertoon van een geldig CJP-pas of studentenkaart kunnen jongeren op de dag van de voorstelling maximaal 2 kaarten kopen met 50% korting. Deze kaarten met CJP-/studentenkorting kunnen vanaf 12.00 uur online besteld worden via de website, vanaf 10.00 uur in geval van een matineevoorstelling en vanaf 16.00 uur aan de kassa van het theater.

CJP Cultuurkaart acceptant

Het DeLaMar Theater accepteert betalingen via de CJP Cultuurkaart. Cultuur coördinatoren en docenten die geïnteresseerd zijn in een voorstellingsbezoek kunnen contact opnemen met info@delamar.nl. Gezamenlijk wordt er dan gekeken naar een passend aanbod.

BankGiro Loterij VIP-KAART

Deelnemers van de BankGiro Loterij krijgen een VIP-KAART waarmee zij korting krijgen op bijzondere avondjes uit, gratis toegang tot musea en kans maken om exclusieve evenementen te bezoeken. In het DeLaMar Theater krijgen VIP-KAARThouders 25% korting op de voorstellingen van DeLaMar Producties of 50% korting als u op de dag van de voorstelling last-minute kaarten koopt. Kijk op bankgiroloterij.nl/vipkaart voor het volledige aanbod.

www.weetwaarjekoopt.nl

Het DeLaMar Theater adviseert de theaterbezoeker kaarten te kopen via www.delamar.nl, via telefoonnummer 0900–33 52 627 (€1 per gesprek) of aan de kassa aan de Marnixstraat 402. Op deze manier bent u verzekerd van een plaats in de zaal. Indien u twijfelt over een verkooppunt, raadpleeg dan www.weetwaarjekoopt.nl of vraag onze kassamedewerkers om advies.