Kaarten kopen

Kaarten kopen

KAARTEN KOPEN
Kaarten voor voorstellingen in het DeLaMar Theater kunt u kopen via deze website of dagelijks telefonisch via 0900 - 10 10 202 (ma t/m do 10.00 - 22.00, vr 10.00 - 18.00 en za & zo 10.00 - 16.00 uur, lokaal tarief). Ook kunt u bij avondvoorstellingen vanaf 17.00 uur en bij matineevoorstellingen vanaf twee uur voor aanvang terecht bij de kassa voor kaarten. De kassa is gesloten als er geen voorstellingen zijn in het theater. In alle gevallen dienen de kaarten direct afgerekend te worden; kaarten reserveren is helaas niet mogelijk.

Online kaarten kopen

Op de pagina van de gewenste voorstelling kunt u kiezen voor een bepaalde datum en vervolgens op 'BESTEL KAARTEN' klikken. Door de stappen te doorlopen, kunt u uw kaarten bestellen. U dient hiervoor in te loggen met uw DeLaMar-account. Heeft u ook een Eventim account, dan dient u gebruik te maken van deze gegevens.

Telefonisch kaarten kopen

Telefonisch kaarten bestellen kan dagelijks via 0900-10 10 202 (ma t/m do 10.00 - 22.00, vr 10.00 - 18.00 en za & zo 10.00 - 16.00 uur, lokaal tarief). De betaling geschiedt via iDEAL. De kaarten kunnen verzonden worden als e-tickets of tot 5 dagen voor aanvang van de voorstelling per post (tegen betaling van €3,50) worden toegestuurd.

Aan de kassa kaarten kopen

Bij avondvoorstellingen is de kassa open vanaf 17.00 uur tot de aanvang van de voorstelling. Wanneer er matineevoorstellingen zijn, is de kassa vanaf twee uur voor aanvang geopend. De kassa is gesloten als er geen voorstellingen zijn in het theater. 

Groepsarrangementen

Vanaf 10 personen is het mogelijk om een groepsarrangement te reserveren. Een bezoek aan een voorstelling in combinatie met een feestelijk arrangement is voor uw relaties een onvergetelijke ervaring. Het DeLaMar Theater biedt verschillende theaterarrangementen aan, zowel borrel- als dinerarrangementen.

Alle groepsarrangementen rondom voorstellingen in het DeLaMar Theater worden verzorgd door Eventim. Maak direct een reservering of neem contact op via delamar@eventim.nl of 088 011 2662 voor een onvergetelijke avond uit voor u en uw gasten.

Kaarten cadeau geven

De Podium Cadeaukaart biedt de mogelijkheid om een voorstelling cadeau te doen. U bepaalt zelf het bedrag wat op de kaart gezet wordt en deze is in te wisselen voor toegangskaarten voor voorstellingen in het DeLaMar Theater. De Podium Cadeaukaart is te koop aan de kassa van ons theater en voor onbepaalde tijd geldig. Bij avondvoorstellingen is de kassa open vanaf 17.00 uur tot de aanvang van de voorstelling. Wanneer er matineevoorstellingen zijn is de kassa vanaf twee uur voor aanvang geopend. De kassa is gesloten als er geen voorstellingen zijn in het theater. 

U kunt de Podium Cadeaukaart hier online bestellen. U krijgt de Podium Cadeaukaart dan per post toegestuurd.

Bespreek- en verzendkosten

De getoonde kaartprijzen op de website zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,80 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,50.

CJP- & Studentenkorting

Het DeLaMar Theater biedt een last minute korting voor CJP-leden en studenten. Op vertoon van een geldig CJP-pas of studentenkaart kunnen jongeren op de dag van de voorstelling maximaal 2 kaarten kopen met 50% korting. Deze kaarten met CJP-/studentenkorting kunnen vanaf 12.00 uur online besteld worden via de website, vanaf 10.00 uur in geval van een matineevoorstelling en vanaf 17.00 uur aan de kassa van het theater.

CJP Cultuurkaart acceptant

Het DeLaMar Theater accepteert betalingen via de CJP Cultuurkaart. Cultuur coördinatoren en docenten die geïnteresseerd zijn in een voorstellingsbezoek kunnen contact opnemen met info@delamar.nl. Gezamenlijk wordt er dan gekeken naar een passend aanbod.

BankGiro Loterij VIP-KAART

Deelnemers van de BankGiro Loterij krijgen een VIP-KAART waarmee zij korting krijgen op bijzondere avondjes uit, gratis toegang tot musea en kans maken om exclusieve evenementen te bezoeken. In het DeLaMar Theater krijgen VIP-KAARThouders 25% korting op geselecteerde voorstellingen of 50% korting als u op de dag van de voorstelling last-minute kaarten koopt. Kijk op bankgiroloterij.nl/vipkaart voor het volledige aanbod.

www.weetwaarjekoopt.nl

Het DeLaMar Theater adviseert de theaterbezoeker kaarten te kopen via www.delamar.nl, via telefoonnummer 0900– 10 10 202 (lokaal tarief) of aan de kassa aan de Marnixstraat 402. Op deze manier bent u verzekerd van een plaats in de zaal. Indien u twijfelt over een verkooppunt, raadpleeg dan www.weetwaarjekoopt.nl of vraag onze kassamedewerkers om advies.