Uw bezoek

Wat zijn de openingstijden van de kassa?

Bij avondvoorstellingen is de kassa open vanaf 17.00 uur tot de aanvang van de voorstelling. Wanneer er matineevoorstellingen zijn is de kassa vanaf twee uur voor aanvang geopend. De kassa is gesloten als er geen voorstellingen zijn in het theater. 

Wat is de routebeschrijving naar het DeLaMar Theater met de auto?

Plan uw route naar ons theater hier.

Wat is de routebeschrijving naar het DeLaMar Theater met het openbaar vervoer?

Plan uw route naar ons theater hier.

Waar kan ik mijn auto parkeren?

U kunt uw auto parkeren in de parkeergarage Q-Park Europarking. Bovendien ontvangt u als bezoeker van het DeLaMar Theater 30% korting op de parkeerkosten. Voor meer informatie en andere parkeermogelijkheden klik hier.

Parkeer uw auto na 10.00 uur 's ochtends voor € 1,00 per 24 uur aan de rand van Amsterdam en reis met het openbaar vervoer naar het DeLaMar Theater.

Op weekdagen is P+R Bos en Lommer geopend (op basis van beschikbaarheid). Vanaf daar pakt u tram 7 naar het Leidseplein.
Op weekenddagen is P+R VUmc geopend (op basis van beschikbaarheid). Vanaf daar pakt u tram 5 naar het Leidseplein.

Kijk voor meer informatie en beschikbaarheid op https://www.amsterdam.nl/parkeren-verkeer/parkeren-reizen/

Kan ik mijn jas bij de garderobe ophangen?

Ja, u kunt uw jas afgeven aan een van de theatermedewerkers bij de garderobe. Hiervoor worden geen extra kosten berekend.

Ik ben te laat, wat moet ik doen?

Mocht u te laat arriveren, dan wordt een geschikt moment afgewacht om de zaal te betreden zodat het de cast en het publiek zo min mogelijk stoort. Wanneer de voorstelling geen pauze heeft, zou dat kunnen betekenen dat u de zaal in het geheel niet kunt betreden.

Wat zijn de voorzieningen voor slechthorenden?

Het DeLaMar Theater beschikt over een ringleiding. Er zijn zowel koptelefoons als inductielussen beschikbaar. Deze lus kan aangesloten worden op gehoorapparaten. U kunt deze lenen bij onze garderobe.

Wat zijn de voorzieningen voor mindervaliden?

Het DeLaMar Theater heeft in beide zalen een aantal rolstoelplaatsen die u kunt reserveren. Daarnaast kunt u altijd terecht bij een van onze theatermedewerkers, voor eventuele assistentie.

Mag ik met mijn elektrische rolstoel of scootmobiel naar binnen?

Het hangt van het formaat van de (elektrische) rolstoel af of u hier in kunt blijven zitten. De scootmobiel kan niet mee de zaal in. U kunt overstappen op een reguliere stoel of eventueel gebruik maken van een leenrolstoel. Voor verdere informatie kunt u contact met ons opnemen.

Mag mijn blindengeleidehond/SOHO hond mee naar binnen?

Een officieel getrainde blindengeleidehond mag mee naar binnen om u te begeleiden. U kunt met ons contact opnemen om de plaatsen te bespreken.

Is het mogelijk om met een gehandicaptenparkeerkaart te parkeren?

Parkeergarage Q-Park Europarking op de Marnixstraat beschikt over vier invalidenparkeerplaatsen. Als bezoeker van het DeLaMar Theater ontvangt 30% korting op de parkeerkosten. Echter is deze korting alleen geldig in deze parkeergarage.

Voor Amsterdammers met een geldige Landelijke Parkeerontheffing (LPO) of een geldige (Europese) gehandicaptenparkeerkaart (EGP) geldt dat men overal in Amsterdam gratis mag parkeren met een digitale parkeervergunning. Voor bezoekers van Amsterdam is een dagkaart beschikbaar om gratis te mogen parkeren op reguliere parkeerplaatsen. Deze dagkaart is bij één van de servicepunten van Cition Parkeermanagement af te halen. U kunt hier ook een digitale parkeerjaarkaart voor gehandicapte bezoekers aanvragen.

Houd u rekening met verkeersdrukte in Amsterdam

Wanneer u op donderdagavond, vrijdagavond, zaterdag of zondag een voorstelling bezoekt, houd bij parkeren dan rekening met extra drukte in verband met koopavonden of koopzondag.

Waar kan ik overnachten in de buurt?

Maak uw avond uit in het DeLaMar Theater compleet met een overnachting in een van de Amsterdamse Eden Hotels, partner van het DeLaMar Theater.