slider-routeinformatie-1

Route & parkeren

Googlemaps laden

DeLaMar Theater

Marnixstraat 402
1017 PL Amsterdam


Kantooradres:

DeLaMar Theater
Leidsekade 91
1017 PN Amsterdam
Telefoon: 020 - 555 26 80

Werkzaamheden Marnixstraat
Sinds 1 april is de Marnixstraat afgesloten voor autoverkeer vanaf de Leidsekade tot het Leidseplein. Alleen taxi's mogen over de trambaan langs het werk. Het is hierdoor niet mogelijk om met uw auto voor de ingang van het DeLaMar Theater te komen. Parkeergarage Q-Park Europarking in de Marnixstraat is nog steeds goed te bereiken. Kijk voor actuele informatie over de wegwerkzaamheden op de website van gemeente Amsterdam.

Routebeschrijving (print versie)
Travel plan (print version)

Met de auto - route

Neem op ring A10 de afslag S105 en Jan van Galenstraat richting centrum. De weg gaat over in de 2e Hugo de Grootstraat. Bij de verkeerslichten voor het water, rechts afslaan de Nassaukade op (Centrumring S100). Bij de volgende verkeerslichten linksaf de Rozengracht op en meteen weer rechts de Marnixstraat in. Parkeer in de Europarking. Vanaf hier is het circa tien minuten lopen naar het DeLaMar Theater.

Let op:

  • In het centrum van Amsterdam geldt overal betaald parkeren tot 24.00 uur, ook op zondag
  • Op donderdagavond is het i.v.m. koopavond op de weg en in de parkeergarages drukker dan normaal.

Met de auto - parkeren

Bezoekers van het DeLaMar Theater kunnen parkeren bij Q-Park Europarking (met korting!). Vanuit de parkeergarage is het maximaal tien minuten lopen naar het DeLaMar Theater.

Q-park -route

VOORDELIG PARKEREN IN Q-PARK EUROPARKING
Marnixstraat 250, 1016 TL Amsterdam.

Bezoekers van het DeLaMar Theater ontvangen hier korting op de parkeerkosten:

Kortingskaart 32% korting

  • Bewaar de inrijkaart die u bij de parkeergarage ontvangt.
  • Vraag naar de gratis kortingskaart in de garderobe in het DeLaMar Theater.
  • Bij betaling voert u eerst de inrijkaart in de betaalautomaat van de parkeergarage en daarna de kortingskaart. De korting wordt automatisch verrekend.

Let op: indien u inrijdt met een creditcard, kunt u geen gebruik maken van bovenstaande kaart.

Q-Park wilt u er op wijzen dat u uw waardevolle spullen niet achterlaat in de auto. Mochten er vragen en/of opmerkingen zijn, kunt u contact opnemen met Q-Park via 0900-4466880 of via het contactformulier.

VALET PARKING
Wij willen u graag attenderen op de Valet Parking dienst van WeParc: download de iPhone app of Android App en geef uw aankomsttijd door. Stap vlakbij het DeLaMar Theater uit en laat één van de WeParc chauffeurs uw auto veilig parkeren en weer retourneren na het einde van de voorstelling. Reserveer op tijd, want vol is vol!

Met het openbaar vervoer

Tramhalte Marnixstraat in gebruik
Als onderdeel van de vernieuwing van het Leidseplein is in de Marnixstraat de nieuwe tramhalte Leidseplein per maandag 19 juni in gebruik genomen voor lijn 7 en 10. Dit is direct tegenover het DeLaMar Theater en daarom de perfecte uit- en instaphalte voor onze bezoekers. De oude tramhalte voor de Balie aan de kant van de Pathé City Bioscoop is inmiddels buiten gebruik gesteld.

Het DeLaMar Theater is gelegen op 1 minuut lopen vanaf het Leidseplein. Hier stoppen de tramlijnen 1, 2 en 5. Op het Leidseplein stoppen ook buslijnen 142, 145, 170, 172, 197 en diverse streek- en nachtbussen. Vanaf het Centraal Station vertrekt er iedere 5 minuten een tram naar het Leidseplein, die er gemiddeld 13 minuten over doet.

Plan mijn reis

Volg Delamar Theater op: