EEN SCHITTEREND DECOR VOOR UW PRIVATE DINNER

Dinerfoyer
Dineren in de Dinerfoyer van het DeLaMar Theater waar de fotocollectie een prominente rol speelt. Deze foyer heeft alle ingrediënten voor een zeer sfeervol diner: mooi gedekte tafels, schitterende foto’s van Cuny Jansen en uitzicht op typische Amsterdamse gevels aan de overkant van de straat.

Naast een besloten diner behoort ook een lunch, een heerlijk walking diner, maar ook een uitgebreid buffet tot de vele mogelijkheden.

Capaciteit:

  • Vanaf 60 personen is het mogelijk met een besloten gezelschap exclusief te dineren of te lunchen. Wij serveren u graag een 3-gangenmenu inclusief drankarrangement met afsluitend koffie, thee en bonbons.
  • Maximaal 118 personen voor een sit-down dinner


LUNCH IN HET GRAND CAFÉ

In het DeLaMar bevindt zich een prachtig Grand Café met een eigen ingang aan de Marnixstraat. In het gezellige Grand Café kunt u genieten samen met uw gasten van een uitgebreid ontbijt. Ook serveren wij aan een besloten gezelschap vanaf 10 personen een heerlijke lunch. Dit alles in een gezellige, sfeervolle en gastvrije omgeving.

Grand Café

  • Vanaf 10 personen is het mogelijk met een besloten gezelschap exclusief te ontbijten of te lunchen
  • Maximaal 80 personen voor ontbijt of lunch

CONTACT
Informeer nu naar de mogelijkheden. Wij maken graag een passend voorstel voor u! Voor meer informatie en vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen via onderstaand formulier, 020 – 555 2680 of via events@delamar.nl.

Volg Delamar Theater op: